UFO Database Archief

Den Haag 12 augustus – Wit verlicht object stopt en vliegt zigzaggend verder

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.S.
Woonplaats: Den Haag

Vannacht gingen wij rond half twee in de tuin zitten om vallende sterren te kijken. Tussen kwart voor twee en twee uur wees mijn vriend mij op een object dat met hoge snelheid van oost naar west vloog. Het object had de afmeting en het uiterlijk van een grote ster (wit licht) en vloog hoog aan de hemel. Wij dachten eerst aan een satelliet of een vliegtuig. Toen stopte het object, leek een stukje terug te gaan richting oosten, om vervolgens te gaan zigzaggen en te verdwijnen. Wij hebben nog nooit zo'n opmerkelijk fenomeen waargenomen.

Ik heb er een melding van gemaakt op ufomeldpunt.nl. Daar staan nog meer meldingen:

Hetzelfde fenomeen blijkt waargenomen te zijn in Wolfheze door Mydrea:
"Vannacht om 3 uur opgestaan om vallende sterren te bekijken. Er kwam een licht vanuit westelijke richting ten opzichte van Arnhem langzaam aangevlogen. Snelheid vergelijkbaar met een hoog vliegend vliegtuig. Het had de afmeting van een grote ster en was hoog aan de hemel. In eerste instantie vloog het recht in oostelijke richting maar ging toen langzaam zigzaggen om vervolgens hoger te vliegen en toen uiteindelijk met het blote oog niet meer te kunnen zien".

En boven Hardenberg (Overijssel) door Jan:
"Wij hebben vannacht ook naar de sterren zitten kijken, ook tegen 3 uur zagen wij dit fenomeen. wij dachten eerst dat het een satelliet was, maar een satelliet maakt niet zo'n bocht als deze dat deed".

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x