UFO Database Archief

Den Haag 12 mei – Witte bolvormige objecten gefotografeerd

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag 12 mei stond ik rond een uur of drie bij mijn voordeur van mijn huis was wat aan het kletsen. Op een gegeven moment kijk ik omhoog, het was een mooie strakblauwe hemel, af en toe wat wolken, toen zag ik dus 3 witte bolletjes die strak naast mekaar vlogen, heel langzaam. Ik riep mijn vriend erbij en die zag ze ook. We dachten eerst aan ballonnen maar dat kon niet, zo strak naast mekaar en die gaan veel sneller door de lucht.

Toen ben ik snel mijn camera gaan halen en toen ik terugkwam zag ik een bol schuin wegschieten en weg was die. De andere twee die bleven, dus ik foto’s gemaakt. Toen er een dikke wolk verscheen, zag ik ze niet meer, ook niet toen die wolk weg was. Nu ik dit zelf waargenomen heb ga ik toch nadenken of dit toch niet iets van een andere planeet is.

Je moet op de foto wel goed kijken, het is erg moeilijk te zien op de camera. Heb wel meerdere foto’s.

D.D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x