Homepagina » UFO Database Archief » Den Haag 12 mei – Witte bolvormige objecten gefotografeerd

Den Haag 12 mei – Witte bolvormige objecten gefotografeerd

Zaterdag 12 mei stond ik rond een uur of drie bij mijn voordeur van mijn huis was wat aan het kletsen. Op een gegeven moment kijk ik omhoog, het was een mooie strakblauwe hemel, af en toe wat wolken, toen zag ik dus 3 witte bolletjes die strak naast mekaar vlogen, heel langzaam. Ik riep mijn vriend erbij en die zag ze ook. We dachten eerst aan ballonnen maar dat kon niet, zo strak naast mekaar en die gaan veel sneller door de lucht.

Toen ben ik snel mijn camera gaan halen en toen ik terugkwam zag ik een bol schuin wegschieten en weg was die. De andere twee die bleven, dus ik foto’s gemaakt. Toen er een dikke wolk verscheen, zag ik ze niet meer, ook niet toen die wolk weg was. Nu ik dit zelf waargenomen heb ga ik toch nadenken of dit toch niet iets van een andere planeet is.

Je moet op de foto wel goed kijken, het is erg moeilijk te zien op de camera. Heb wel meerdere foto’s.

D.D.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronamaatregelen

Duitse advocaten strijden tegen coronamaatregelen: ‘We staan niet alleen, we zijn met velen’

De Duitse advocate Beate Bahner baarde begin ...

>