UFO Database Archief

Den Haag 13 augustus – Schommelende oranje lichten

Help ons door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: H.N.
Woonplaats: Den Haag

Zaterdag 13 augustus; Mijn vrouw kwam terug uit de videotheek om 10:55 uur en gaf aan dat ze felle oranje lichten zag in de lucht. Ze had er drie gezien waarvan er èèn zeer snel vloog. Ik zag samen met wat andere mensen vanaf een balkon de twee resterende lichten door de lucht gaan.

Het was licht bewolkt en schemerig. De twee lichten waren fel en vlogen met behoorlijke snelheid richting het noorden, ongeveer parallel aan de kust. Kon ze ongeveer een minuut waarnemen en in die tijd hebben ze een behoorlijke afstand afgelegd. Het was windstil en de objecten waren hoog in de lucht.

Ik ben benieuwd of meer mensen dit hebben waargenomen. Iemand anders gaf aan dat de objecten een beetje schommelden in hun traject.

Noot meldpunt: Het betreft hier zeer waarschijnlijk thaise ballonnen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x