UFO Database Archief

Den Haag 21 juni – Pulserend object met gekleurde lichten

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 21 Juni, 22:50 uur
Weertype: Vrijwel onbewolkt.
UFO kenmerken: Helder wit licht met pulserend rood en blauw rondom het object.
Beweging: Bewoog zich traag in zuidwestelijke richting.

Zoals ik altijd doe, even ’n sigaartje opsteken op het balkon (Z) en altijd de hemel afspeuren en genieten van de vele sterren die te zien zijn. Plots viel me dat licht op, juist omdat ik in die richting zo iets helders nog nooit heb waargenomen.

Dacht eerst dat het aan m’n ogen lag (werk veel achter de pc) maar heb er de verrekijker bij gepakt en door een lens gekeken. Wat ik al zonder de kijker zag n.l. dat er af en toe een sterke lichtstraal uit kwam. Na een minuut of 3 zag ik van over ons huis een kleinere witte heldere beweging richting het object gaan en dat zich samen voegde.

Ik heb het helemaal kunnen volgen voor zo’n 15 à 20 minuten en bleef zich traag in Z.W richting voort bewegen op een voor mij op de zelfde hoogte blijvend.

Plots lichte het geheel even nog sterker op en was verdwenen. Ik heb bewust niet mijn videocamera ter hand genomen i.v.m. de beelden die ik wel eens op jullie site zie. Zodra je dat gaat inzoemen wordt de beweging van je lichaam te groot voor die afstand en wordt het een onduidelijk geheel, dus u moet mij maar op m’n woord geloven.

Gr,
J.M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x