UFO Database Archief

Den Haag 27 augustus – Grijs-witte objecten

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Den Haag

Ik let altijd op de lucht maar zag net wat bijzonders. Vanuit mijn raam zag ik in eerste instantie een klein stipje (wit/grijs van kleur) wat op een rustig tempo door de lucht bewoog (NB de lucht was niet geheel blauw want enige stapelwolken maar het gedeelte waar ik naar keek was geheel helder).

Het stipje viel mij op omdat het langzamer bewoog dan de meeste stipjes (vliegtuigen) die ik hier (Den Haag) frequent over zie vliegen, maar in eerste instantie vond ik het niet raar omdat ik dacht dat dit vliegtuig hoger dan normaal vloog en daarom kleiner leek en dat de snelheid daarom ook trager leek. Maar toen ik nogmaals keek zag ik dat het niet 1 maar 3 stipjes waren die allemaal op dezelfde snelheid vlogen en dat de onderlinge afstand tussen deze stipjes gelijk bleef.

Het patroon waarin deze stipjes vlogen was zoals een driehoek, 1 stipje boven en 2 op gelijke afstand eronder. Toen ik nogmaals goed keek zag ik dat iets lager in het luchtruim nog zo’n driehoek van stipjes te zien was die op dezelfde snelheid zich voortbewogen. Helaas kon ik snel daarna geen 1 stipje meer zien omdat ze achter 1 van de hoge gebouwen die hier staan verdwenen. Ik denk dat ik in totaal 1 minuut de vliegende voorwerpen heb kunnen waarnemen.

Nogmaals, er komen hier veel vliegtuigen over maar deze gaan meestal sneller dan deze stipjes en ook het patroon en hoeveelheid van de stipjes is niet wat ik herken als de normale overvliegende vliegtuigen. Mogelijk zijn het militaire vliegtuigen die in formatie vlogen maar het waren in ieder geval geen vliegtuigen met straalmotoren gezien de lage snelheid die zij hadden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x