Homepagina » UFO Database Archief » Den Haag 27 augustus – Grijs-witte objecten

Den Haag 27 augustus – Grijs-witte objecten

Naam: M.
Woonplaats: Den Haag

Ik let altijd op de lucht maar zag net wat bijzonders. Vanuit mijn raam zag ik in eerste instantie een klein stipje (wit/grijs van kleur) wat op een rustig tempo door de lucht bewoog (NB de lucht was niet geheel blauw want enige stapelwolken maar het gedeelte waar ik naar keek was geheel helder).

Het stipje viel mij op omdat het langzamer bewoog dan de meeste stipjes (vliegtuigen) die ik hier (Den Haag) frequent over zie vliegen, maar in eerste instantie vond ik het niet raar omdat ik dacht dat dit vliegtuig hoger dan normaal vloog en daarom kleiner leek en dat de snelheid daarom ook trager leek. Maar toen ik nogmaals keek zag ik dat het niet 1 maar 3 stipjes waren die allemaal op dezelfde snelheid vlogen en dat de onderlinge afstand tussen deze stipjes gelijk bleef.

Het patroon waarin deze stipjes vlogen was zoals een driehoek, 1 stipje boven en 2 op gelijke afstand eronder. Toen ik nogmaals goed keek zag ik dat iets lager in het luchtruim nog zo’n driehoek van stipjes te zien was die op dezelfde snelheid zich voortbewogen. Helaas kon ik snel daarna geen 1 stipje meer zien omdat ze achter 1 van de hoge gebouwen die hier staan verdwenen. Ik denk dat ik in totaal 1 minuut de vliegende voorwerpen heb kunnen waarnemen.

Nogmaals, er komen hier veel vliegtuigen over maar deze gaan meestal sneller dan deze stipjes en ook het patroon en hoeveelheid van de stipjes is niet wat ik herken als de normale overvliegende vliegtuigen. Mogelijk zijn het militaire vliegtuigen die in formatie vlogen maar het waren in ieder geval geen vliegtuigen met straalmotoren gezien de lage snelheid die zij hadden.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

internist

Internist deelt belangrijke informatie over coronavaccin: ‘Dit beangstigt me’

Internist Carrie Madej doet naar eigen zeggen ...

vaccinatiepaspoort

Nederlandse huisarts pleit voor vaccinatiepaspoort: ‘Enge dingen’

Recentelijk zei miljardair Bill Gates op microblogsite ...