UFO Database Archief

Den Haag 28 augustus – Pulserende oranje lichten

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Niburu,

Ik ben heilig ervan overtuigd dat wij niet alleen zijn in dit universum. Echter heb ik nog nooit wat met eigen ogen gezien.

Gisteren heb ik wat gezien wat mij heel erg doet twijfelen over de oorsprong ervan.

Gister stond ik op het Malieveld bij Beatstad met mijn vriendin. Om 21:30 uur keek ik naar rechts en zag lichten in de lucht. Ik keek omhoog en zag knipperende lichten van een vliegtuig de standaard 4 of 5 lichtpuntjes. Echter schuin voor het vliegtuig (vliegend in een andere richting) zag ik twee lichten breder van vorm die niet knipperde, naar mijn mening licht pulserend naar lichtrood/oranje. Het vloog even snel als het vliegtuig maar in een andere richting. Ik tipte mijn vriendin aan en toen we weer omhoog keken zagen wij beiden het licht uitgaan en het was verdwenen. Nu was het gister niet heel erg lekker weer en was er bewolking dus het kon achter de wolken zijn verdwenen, maar ik zag het ook niet meer in de verte of even tussen de wolken door verschijnen, terwijl ik het vliegtuig op verdere afstand dan het andere voertuig was verdwenen kon zien.

Zijn er toevallig meer meldingen geweest over den haag over het Haagsche bos richting Duindigt/Clingenbosch?

Welke voertuigen bedrijven constant brandende lichten en hebben geen knipperende lichten (2 stuks)

Kunnen jullie mijn waarneming weerleggen met een andere verklaring? Zo niet dan doe ik een melding van een UFO boven het Malieveld op 28/08/2010 om 21:30 uur.

Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen, wellicht dat meerdere mensen iets gezien hebben? Ik word graag op de hoogte gehouden!

Gr,
E.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x