UFO Database Archief

Den Haag 7 november – Lichtgevende oranje bol

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Gisteravond omstreeks 8 uur reed ik met mijn brommer op de Scheveningseweg toen ik tussen de bomen door een lichtgevende bol zag. Ik reed door tot ik op een open stuk kwam. Daar zette ik mijn brommer af en op dat moment vloog het object geruisloos precies boven mijn hoofd richting het oosten. Het object vloog haaks op de weg waar ik reed op ongeveer 100 a 200 meter hoogte. Toen het object boven mij langs vloog zag ik dat het niet echt een bol was maar er was een soort structuur van te herkennen (niet rond dus). Het apparaat gaf op dat moment een zeer fel oranje licht. Toen het mij passeerde en verder weg zweefde verdween de structuur en alleen een fel oranje bol was zichtbaar.

Vanmorgen de computer aangezet en op YouTube de zoekterm UFO HOLLAND ingetikt en "nieuwste" aangetikt. Tot mijn grote verbazing was er een UFO gesignaleerd in Den Bosch op 7 november (gisteren dus) terwijl het donker was. Een soortgelijke UFO was ook door mij gezien, alleen was deze opname van grotere afstand gefilmd. Wel frappant.

Het was volgens mij lichtbewolkt, omdat ik ook een vliegtuig zag die hoger vloog. Iedereen die op dat moment buiten was moet het gezien hebben, het licht was zo fel dat het mij opviel, het scheen zelfs door de bomen heen. Mijn telefoon heeft helaas geen fotocamera.

Nog even ter aanvulling: Het object vloog traag, ik schat zo’n 50 km per uur. Als ik het goed heb moet het object tegen de windrichting in hebben gevlogen.

 
MvG, M. te Den Haag
 

(Noot: Getuige verwijst naar de melding die gisteravond laat bij ons is gemaakt. Zie: Den Bosch 7 november – Rode bollen )

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x