UFO Database Archief

Den Helder 26 juni – Pulserend zoeklicht schijnt bovenop wolk

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.V.
Woonplaats: Den Helder

Ik sta een paar minuten geleden (dinsdag, 26 juni) om ongeveer 23.48 uur een sigaret te roken in mijn tuin. Zoals vaker staar ik wat naar de hemel en ineens verschijnt er een pulserend licht in de lichte bewolking. Het kwam absoluut niet door zonlicht want de bewolking in de directe omgeving bleef donker van kleur. Een deel van deze wolk bleef redelijk fel wit verlicht, alsof er van boven met een sterke zoeklamp op geschenen werdt. Het licht bleef licht pulseren en zwakte langzaam af tot dezelfde kleur als de rest van de bewolking. Dit gehele schouwspel heeft een minuut of vier geduurt. Het leek alsof er ‘iets’ boven vloog dat met grote snelheid omhoog verdween en dus dit licht deed afzwakken.

Ik woon nu al dertig jaar op dezelfde plek, heb veel dingen gezien aan de hemel, maar heb dit nog nooit meegemaakt. Aangezien wij een militair vliegveld hebben hier weet ik zo langzamerhand wel wat er rond vliegt boven onze hoofden. Dit was voor mij echt nieuw. Ik ben nogal sceptisch aangaande UFO’s etc. maar dit is voor mij onverklaarbaar. Het leek, vanaf mijn tuin in te schatten, op een hoogte van ongeveer twee kilometer af te spelen in west- zuidwestelijke richting, boven onze kust. Misschien zijn er meer mensen die dit is opgevallen en zou dit graag willen horen. Ik heb nog snel m’n videocamera weten te pakken maar was helaas te laat om het vast te leggen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x