Homepagina » UFO Database Archief » Den Helder 5 december – Diep brommend geluid

Den Helder 5 december – Diep brommend geluid

Ik wil even reageren op het ‘vreemde’ geluid waar hier al eerder melding van is gemaakt. Ik woon in Den Helder waar wij een vliegveld hebben. Ik woon hier al 38 jaar en weet hoe de toestellen klinken die hier gebruik van maken. Ik heb een eigen bedrijf dat slechts 400 meter van het vliegveld af ligt, dus de geluiden zijn mij niet onbekend. Ik bemerk dat er de laatste jaren veel vliegtuigen hun aanvliegroute, op weg naar schiphol e.d. over onze stad hebben en dus deze geluiden zijn voor mij ook heel normaal.

Nu even over dat andere geluid. Het valt mij op dat er een zeer vreemd, diep brommend geluid te horen valt. Dit geluid heb ik al meerdere malen gehoord en is voor mij geheel onbekend. Het is alsof een vliegtuig een doorstart maakt met veel motorvermogen. Het vreemde is dat dit vooral rond een uur of één ‘s nachts is en een minuut of tien aanhoud. Ik ben een zeer nuchter persoon maar dacht af en toe dat er een lijnvliegtuig probeerde in m’n tuin te landen. Nogmaals, dit geluid is zeer raadselachtig en heb ik in die al die jaren nog niet eerder waargenomen. Het is zeker geen vliegtuig, daar ken ik de geluiden te goed voor. Wat het wel mag zijn is me een volledig raadsel. Ik heb het nog nooit eerder gehoord.

(laatste keer dat ik dit hoorde was op 5 december j.l. ongeveer 1.30 uur)

Noot UFO-Meldpunt: Ook deze melding correspondeert met een melding eerder deze week en het artikel begin dit jaar.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronamaatregelen

Duitse advocaten strijden tegen coronamaatregelen: ‘We staan niet alleen, we zijn met velen’

De Duitse advocate Beate Bahner baarde begin ...

facebook

‘Onafhankelijke’ factcheck-raad van Facebook gedomineerd door miljardair George Soros

Sinds kort heeft Facebook een toezichtsraad, een ...

>