UFO Database Archief

Den Helder 7 december – Witte bollen en straaljagers

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geachte Heer/Mevrouw,

Ik woon in Den Helder en kijk regelmatig naar boven of er nog iets valt te zien.

Nu is het zo dat er gemiddeld 2 a 3 x per week straaljagers overvliegen, zowel overdag als in de avond. Dit is aan de gang sinds eind november. De ene week bijna niet de andere week vaker. Elke keer dat ik ze hoor ga ik kijken en het valt me op dat het bijna altijd bewolkt is als ze er zijn. 1 keer echter was het half bewolkt toen de straaljagers weer kwamen, ze waren al de hele dag door, hier heen een weer aan het vliegen en in de avond waren ze er misschien wel voor de zesde keer die dag en ging ik weer kijken. Ik gok dat het 7 december was, ongeveer middernacht toen ik tussen de bewolking door een witte bol zag voorbijkomen met een snelheid die naar schatting 5 keer zo snel was als die van de straaljagers hij vloog vanuit noordelijke richting naar het zuiden. Ongeveer 30 seconden later zag ik de straaljagers ook die kant op gaan. De bol vloog niet heel ver boven de bewolking, de straaljagers vlogen hoger.

Nu is het zo dat je in Den Helder een marine basis en een marine vliegveld hebt, het zou mij niets verbazen dat hier veel meldingen zijn op de radar, waardoor de straaljagers regelmatig op moeten draven. Ik heb geen enkel bewijs voor mijn bevindingen, maar ik hoop anderen uit deze buurt te motiveren om ook hun ervaringen te melden, aangezien ik wel zeker weet dat ik niet de enige ben die “onverklaarbare” lichten ziet vliegen.

Ook heb ik eerder dit soort lichten waargenomen, maar dan veel hoger. Ze hingen eerst stil als een ster en vlogen ineens heel erg snel de ruimte in om daar uit het zich te verdwijnen.

Ook tijdens jazzweekend, ik dacht begin juli, heb ik met heel erg veel mensen zitten te staren naar een vuurbal die heel erg deed lijken op de staart van een raket, deze vloog vanaf het zuiden naar het noorden. Een paar jaar eerder heb ik zo’n zelfde vuurbal ervaring gedeeld met vele anderen die van het westen naar het oosten vloog.

Keep up the good work!

D.K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x