Homepagina » Gezondheid » Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin
Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin

Destillaat van aardolie gebruikt voor nieuw vaccin

Farmaceutische bedrijven werken momenteel samen met de Britse overheid om een vaccin tegen mond-en-klauwzeer te ontwikkelen.

Uit een studie in het tijdschrift PLOS Pathogens blijkt dat het adjuvant Seppic 206B wordt toegevoegd aan het vaccin.

Volgens de fabrikant wordt Seppic 206B gemaakt van minerale olie, een olie die is verkregen als hoogkokend destillaat van aardolie. Mineraalolie is ook een bijproduct dat ontstaat bij de productie van benzine. De olie wordt onder meer gebruikt als smeermiddel, hydraulische olie en koelvloeistof.

Auto-immuunziekten

De olie vormt bovendien de basis voor Freund’s adjuvant, dat in het laboratorium wordt gebruikt om auto-immuunziekten te veroorzaken bij proefdieren. Kort na de ontdekking werd bepaald dat het adjuvant niet geschikt is voor menselijk gebruik. Toch wordt nu gesproken van een veilig en beschermend vaccin.

De auteurs van de studie stellen:

De benadering die we hebben gebruikt kan worden toegepast op een grote hoeveelheid menselijke en dierlijke Picornavirussen, zoals polio en het coxsackievirus.

Een Picornavirus is een RNA-virus zonder eiwitmantel. Tot deze virussen worden verder gerekend het rhinovirus (verkoudheid), het ECHO-virus en hepatitis A.

Het doel van de farmaceutische bedrijven is dus niet om deze technologie alleen te gaan gebruiken bij dieren. Een adjuvant is van nature giftig zodat het een reactie van het afweerstelsel kan uitlokken. Hoe zwakker het antigeen, hoe krachtiger het adjuvant moet zijn.

Squaleen

Een ander adjuvant dat onlangs in het nieuws was staat bekend als squaleen. Het wordt in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien. Vissersboten slepen met hun netten over de zeebodem om de dieren te vangen.

Er komt steeds meer bewijs voor een verband tussen squaleen en de uitbraak van de slaapziekte narcolepsie door het Mexicaanse griepvaccin.

Saillant detail: de studie in PLOS Pathogens is gefinancierd door Wellcome Trust, een stichting die is opgericht door het bedrijf dat we vandaag de dag kennen als de farmareus GlaxoSmithKline, het Britse ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken en de Medical Research Council, een agentschap dat wordt gefinancierd door de belastingbetaler.

Bron: Activistpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
8 jaren geleden

Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Marko Pajtak
Marko Pajtak
8 jaren geleden

Ik hoop dat ik deze vaccin niet nodig zal hebben…

dymphna
dymphna
8 jaren geleden

Wanneer worden deze bedrijven eens voor het gerechtgesleept ?

Linda
Linda
8 jaren geleden

Heer vergeef ze, ook al weten ze wat ze doen.
Eerst zoveel mogelijk natuurvolkeren uithoren, ze vervolgens elimineren en daarna ons. Ik heb er geen woorden meer voor.

Wesley
Wesley
8 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Ik verbaas me over, daar waar ze nu weer een vaccin van maken.Het rommelt maar wat aan, zonder de gevolgen te overzien,maar het lijkt erop alsof dit bewust gebeurd zodat de tekst die op de GEORGIA GUIDESTONE,S Staat werkelijkheid kan gaan worden.1ste gebod: Breng de mensheid terug naar 500 miljoen mensen op aarde!!RATTEN en MAFIAVOLK.Lees deze link eens en dan kijken naar wat erop staat?? http://nl.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones%5B/quote%5DOp de Georgia guidestones staat NIET dat de mensheid terug moeten worden gebracht naar 500 miljoen.

Abel
Abel
8 jaren geleden

Dit staat er op de Georgia Guidestones: Maintain humanity under 500,000,000
In perpetual balance with nature

Syb
Syb
8 jaren geleden

How on earth are they going to create a vaccin against foot-and-mouth disease when they created that virus as a Bio weapon in the first place??? C’mon people, wake up, this is such bullshit. Problem-reacton-solution. Create a problem and find a solution and in the meantime your kids are dying…

DingieM
DingieM
8 jaren geleden

[quote name=”dymphna”]Wanneer worden deze bedrijven eens voor het gerechtgesleept ?[/quote]

Omdat de gerechtsinstanties in handen is van deze kliek.

DingieM
DingieM
8 jaren geleden

[quote name=”Marko Pajtak”]Ik hoop dat ik deze vaccin niet nodig zal hebben…[/quote]

Je hebt geen enkele vaccin nodig

garriet60
garriet60
8 jaren geleden

lsaten deze mensen die het uit gevonden hebben dit spul eerst eens op zichzelf en de rest van hun medewerkers en ook maar meteen op die mensen van de farma chemie uit proberen .2 cc zal genoeg zijn denk ik .hebben we van deze mensen zeker geen last meer . wat de natuur ons bied schaatd ons niet .wat die maffia ons bied gaan we dood aan .

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

gates

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Uit documenten die in handen zijn van ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

28
0
We lezen graag je reactie!x