UFO Database Archief

Deventer 8 november – Oranje bol

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
Goedemorgen,
 
Mijn man en ik hebben gisteren iets gezien wat we absoluut niet kunnen plaatsen.
 
Het was 20 voor 9 ’s avonds op 08 nov 2009 (gisteren dus). We zaten net tv te kijken en toen kwam er een oranje bol op het huis af. Het leek op een grote gloeilamp, dat duurde ongeveer 4 sec. en toen was het weg. Het was zo dichtbij dat mijn man zei dat het tegen de bovenkant van het huis moet zijn gevlogen. Dus wilde we buiten kijken, de deur zat op slot en die kregen we niet 123 open, sleutel moesten we zoeken. Toen ik eenmaal buiten kwam zag ik het de andere kant op vliegen, ik riep mijn man en die zei dat dat onmogelijk was. Maar het had dezelfde kleur en zat alleen hoger en het was nog stijgende. Toen doofde het licht en zagen we niks meer, dat was nadat we daar zo’n 10 sec stonden. Foto’s hebben we helaas niet gemaakt want het ging te snel. Later zei mijn man dat het buiten leek op een paracute van zo’n vuurpijl. Maar die lijkt niet in het begin op een grote gloeilamp en veranderd niet van richting en gaat niet hoger vliegen.
 
Ik hoop dat jullie hier wat mee kunnen. Wij zijn in ieder geval wel benieuwd wat het is geweest.
 
Met vriendelijke groet,
 
J. en A. S.
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x