UFO

Deze spectaculaire UFO-beelden zijn gemaakt door spaceshuttle Discovery

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA verzwijgt al sinds de eerste vlucht dat astronauten in de ruimte niet alleen zijn.

Oud-senator en astronaut John Glenn vloog aan boord van de Mercury MA-6 als eerste Amerikaan in een baan om de aarde en nam tijdens zijn vlucht diverse UFO’s waar.

Hij zei in 2001 op televisie: “Sommige mensen vroegen me of ik alleen was in de ruimte. We gaven nooit het echte antwoord. We zagen vreemde dingen in de ruimte en weten wat we hebben gezien. We mochten niets zeggen. De bazen waren bang dat er paniek zou uitbreken op straat. We moesten het stil houden.”

Geen eenduidige verklaring

Tijdens STS-48, een spaceshuttlemissie met de Discovery in 1991, zijn indrukwekkende beelden gemaakt van ongeïdentificeerde vliegende objecten. Het beeldmateriaal is athentiek, goed gedocumenteerd en onderworpen aan verschillende wetenschappelijke onderzoeken (pdf).

In de video zijn tientallen objecten te zien die op een ongewone manier bewegen. Op het moment dat nabij de horizon een object verschijnt, is een flits te zien waarna een ander object met hoge snelheid door het beeld beweegt en de ruimte in schiet.

Er is nog altijd geen eenduidige verklaring voor de objecten. Sommigen vermoeden dat het buitenaardse ruimteschepen zijn, terwijl anderen denken dat de objecten te maken hebben met het ruimteweer.

Bewustzijn

“Er is veel bewijs dat we al lange tijd worden bezocht door andere beschavingen. Dat hun uiterlijk vanuit ons materialistische, westerse oogpunt als bizar wordt gezien. Dat deze bezoekers technologieën gebruiken die zijn gebaseerd op bewustzijn; ze gebruiken torussen, coroterende magnetische schijven, om hun schepen aan te drijven,” zei NASA-astronaut dr. Brian O’Leary.

Mogelijk zijn deze beelden het bewijs waar O’Leary over spreekt. Tientallen overheden hebben de afgelopen jaren in totaal duizenden UFO-documenten vrijgegeven. We hebben gezien hoe hooggeplaatste militairen en politici naar buiten zijn getreden en zich hebben uitgesproken over dit onderwerp. Onlangs zei de Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer nog dat ‘tenminste vier buitenaardse soorten onze planeet bezoeken’.

Bron: Collective-evolution.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kim
kim
8 jaren geleden

Deze filmpjes zijn al zó uitgekauwd en oud.. evengoed kunnen ze een supersecret spaceprogram hebben waar ze earthmade’ufo’s’ bij gebruiken en moet dat geheim blijven vandaar dat er niet over gesproken mocht worden.(maybe false flag invasion soon)?

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

En alweer zijn het de regeringen die alles in de doofpot houden; wanneer stoppen deze regeringen eindelijk eens met hun hypocriete en corrupte spelletjes? Op deze wijze komt er niemand in het Paradijs op Aarde.

m.b
m.b
8 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]En alweer zijn het de regeringen die alles in de doofpot houden; wanneer stoppen deze regeringen eindelijk eens met hun hypocriete en corrupte spelletjes? Op deze wijze komt er niemand in het Paradijs op Aarde.[/quote]

De buitenaardsen zijn er toch ook zelf bij ?!

huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Mijns inziens, hebben we nu wel iets belangrijkers aan ons hoofd, dunkt mij.
zie de aanloop tot de 3de wereldoorlog.
zie de toename van natuur-extremen en misschien ook weer een fijne economische crisis. Is het niet verstandig om daar eens een opwekkend artikel aan te wijden, met ideetjes hoe dit alles te overleven? Lijkt mij op zich handig.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x