UFO Database Archief

Didam 22 juni – H-vormig verlicht object

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geacht Niburu team,

Ik schrijf deze mail omdat ik redelijk verbijsterd ben.

Ik ben net thuisgekomen van een vriend, en terwijl ik op de fiets zat en de voorlaatste bocht naar mijn oprijlaan naderde keek ik een klein momentje naar de lucht.

Op dat moment zag ik een lichtje, zeg maar gerust licht met verbazingwekkende snelheid door de lucht schieten. Dit vond plaats tussen 0:50 en 1:00.

Het licht verscheen, schoot in zuidelijke richting en verdween net zo snel als het verscheen. Het licht is ongeveer 2 tot 3 seconden te zien geweest.

Nu ben ik ervan bewust dat lichtflitsen in de avond meteoroïden zijn, maar dan zou ik er ten minste een lichtspoor achter moeten zien. Dit licht, had geen lichtspoor, noch was het een ‘bol’ zoals die vaak worden gespot. Het licht dat ik zag had een zeer aparte, bijna architectonische, vorm. In de bijlage is een impressie van de vorm bijgevoegd, de vorm betreft een ‘H’ vorm, als die van het onderstel van een helikopter, echter was er geen geluid. Dit kan ik met zekerheid zeggen aangezien ik in het buitengebied woon, en er dus geen “geluidsvervuiling” is, zoals die van een snelweg of een grote stad. Tevens bewoog dit object zich met dusdanige snelheid dat een helikopter uitgesloten kan worden.


(Impressie)

Met vriendelijke groet,
K.A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x