Homepagina » Financieel » Dit is het beste voornemen voor 2018

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede voornemens. Vrijwel iedereen heeft weer goede voornemens om het nieuwe jaar te beginnen.

Er is echter één probleem waar iedereen met goede voornemens mee te maken krijgt: het daadwerkelijk realiseren van de goede voornemens. Zeker in deze tijd, waarin het telkens lastiger wordt om goed voor jezelf te kunnen zorgen en jezelf te onderhouden.

Hogere energierekeningen, hogere BTW en allerlei andere dingen die het leven in 2018 stukken duurder gaan maken, zorgen ervoor dat het moeilijk is om je in 2018 bezig te houden met je financiële en persoonlijke doelen, waardoor je ook in 2018 slaaf van de overheid blijft.

Er is een manier om van het nieuwe jaar een jaar te maken waarin jij op alle vlakken zult groeien, zowel persoonlijk als financieel. Een middel waarmee jij 2018 ingaat met meer geld, zonder er meer tijd en energie in te hoeven steken.

Voor de laatste keer dit jaar organiseert Jacko Meijaard (26) een online workshop waarin hij je uitlegt en laat zien hoe je financieel vrij kunt worden door het internet voor jou te laten werken. Als jij hiermee bezig gaat, hoef je je in 2018 geen zorgen meer te maken over geld. Jij gaat namelijk leren hoe je assets kunt opzetten die geld voor jou verdienen, waardoor je een passief inkomen realiseert.

Dit inkomen groeit elke maand, met als ultieme doel om je baas te ontslaan, en je te omringen door financiële vrijheid en persoonlijke groei.

Izak had zich drie maanden geleden aangemeld voor de online workshop, en zegt het volgende:

Ik was op zoek naar een manier om meer inkomen te realiseren, om zo de financiële vrijheid van mijn kinderen te verzekeren. Dankzij Jacko heb ik een manier gevonden om passief geld te verdienen, en begrijp ik nu hoe geld verdienen werkt. Het is helemaal niet moeilijk; er hoeft alleen een knop bij je om te gaan en je ziet geld voortaan op een totaal andere manier. Je gaat snappen waarom het moeilijker is om van 1,- naar 1000,- te gaan, dan van 1000,- naar 1 miljoen.

Op 28 december organiseert Jacko voor de laatste keer van het jaar de online Internet Masterclass workshop. Aanmelden is volledig gratis en we garanderen dat je er mega veel van gaat leren.

Via deze link kun je je kosteloos aanmelden. Doe dit wel snel, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Uit ervaring weten we dat Jacko’s workshops snel vol zitten.

Als jij 2018 in wilt gaan met meer financiële vrijheid, je baas wilt ontslaan én een andere kijk op geld, dan willen we je aanraden om je nu aan te melden.

Het zijn niet alleen onze woorden, deelnemers van het afgelopen webinar stuurden ons positieve ervaringen, zoals Onno uit Rijswijk.

Ik was eerst wat sceptisch, maar omdat het aanmelden gratis was, besloot ik me toch maar aan te melden voor het webinar van Jacko. Vanaf het begin tot het eind heb ik gefascineerd geluisterd en heb ik als een malle aantekeningen gemaakt. Het kwartje viel gelijk en ik ben dan ook direct aan de slag gegaan. Binnen een week had ik mijn eerste inkomsten en nu we een paar maanden verder zijn, heb ik eindelijk de keuze gemaakt om mijn baas te ontslaan en in vrijheid – via het internet – mijn inkomen te realiseren. Ik had geen betere keuze kunnen maken.

Meld je daarom nu aan via deze link, zodat jij het komende webinar niet hoeft te missen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

minister

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

5G

5G brengt ‘serieuze risico’s met zich mee’. Hier moet u voor oppassen

5G verschilt enorm van de soorten straling ...

>