Homepagina » UFO Database Archief » Dordrecht 13 september – Onbekend object nabij lijnvliegtuig

Dordrecht 13 september – Onbekend object nabij lijnvliegtuig

Naam: c.r.l.
Woonplaats: Dordrecht

Op 13 september, om 16:01 uur in de namiddag, ging ik de achterplaats op van mijn huis. Ik had mijn Canon camera bij me, ik zag een lijnvliegtuig hoog in de lucht vliegen op ongeveer 10 kilometer hoogte (is een normale hoogte voor zo'n vliegtuig), besloot toen een paar foto's te nemen. Terwijl ik bezig was zag ik een flits. Schonk er geen aandacht aan, pas toen ik het kaartje in de pc stopte zag ik pas wat ik werkelijk op de foto gezet had. Ongelooflijk maar waar, ik zag op de foto een ufo die bijna in botsing kwam met het vliegtuig… het kon nog net zijn koers veranderen om een botsing te vermijden. En het moet met een enorme snelheid gevlogen hebben want de 4 foto's hebben in totaal maar 2 seconde geduurd.

Ik maak namelijk met de camera 2 foto's per seconde. Deze foto's zijn vrijwel uniek te noemen details: Het vliegtuig vloog van oost naar west, ufo vloog van west naar oost. Vorm van de ufo was duidelijk klassiek (schotelvormig) onder de ufo zie je duidelijk een magnetisch veld of misschien een plasma veld?

Ik doe bij de 4 foto's ook nog twee vergrotingen bij 1 met een sepia filter, de ander heb ik wat contrast bij gedaan zodat je duidelijk de ufo en vorm kan zien.


(Klik op foto's voor volledig formaat)


(Uitsnede 300%zoom, contrast versterkt)

De locatie was boven Dordrecht Zuid Holland.

PS:ik hoop dat vele ogen worden geopend.

Met vele groeten..
crl.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

de jonge

De Jonge in zee met vaccinmaker die gezondheidscrisis veroorzaakte

Minister Hugo de Jonge blijft maar hameren ...

zweden

Bittere coronapil: Zweden had gelijk, establishment zat er faliekant naast

We weten nu dat Zweden het grotendeels ...

>