UFO Database Archief

Dordrecht 13 september – Onbekend object nabij lijnvliegtuig

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: c.r.l.
Woonplaats: Dordrecht

Op 13 september, om 16:01 uur in de namiddag, ging ik de achterplaats op van mijn huis. Ik had mijn Canon camera bij me, ik zag een lijnvliegtuig hoog in de lucht vliegen op ongeveer 10 kilometer hoogte (is een normale hoogte voor zo'n vliegtuig), besloot toen een paar foto's te nemen. Terwijl ik bezig was zag ik een flits. Schonk er geen aandacht aan, pas toen ik het kaartje in de pc stopte zag ik pas wat ik werkelijk op de foto gezet had. Ongelooflijk maar waar, ik zag op de foto een ufo die bijna in botsing kwam met het vliegtuig… het kon nog net zijn koers veranderen om een botsing te vermijden. En het moet met een enorme snelheid gevlogen hebben want de 4 foto's hebben in totaal maar 2 seconde geduurd.

Ik maak namelijk met de camera 2 foto's per seconde. Deze foto's zijn vrijwel uniek te noemen details: Het vliegtuig vloog van oost naar west, ufo vloog van west naar oost. Vorm van de ufo was duidelijk klassiek (schotelvormig) onder de ufo zie je duidelijk een magnetisch veld of misschien een plasma veld?

Ik doe bij de 4 foto's ook nog twee vergrotingen bij 1 met een sepia filter, de ander heb ik wat contrast bij gedaan zodat je duidelijk de ufo en vorm kan zien.


(Klik op foto's voor volledig formaat)


(Uitsnede 300%zoom, contrast versterkt)

De locatie was boven Dordrecht Zuid Holland.

PS:ik hoop dat vele ogen worden geopend.

Met vele groeten..
crl.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x