ongebruikte categorie

Dordrecht 14 november – Twee grote witte schotelvormige lichten

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: S.B.
Woonplaats: Dordrecht

Ik stond vanavond op een terras van een verzorgingstehuis een sigaretje te roken samen met mijn tante en vrouw. Ik was de sterrenhemel aan het bekijken zoals ik altijd doe. Plotseling zag ik twee grote gedempt witte schotelvormige lichten op hele grote hoogte, misschien zelfs wel buiten de dampkring, met een ongelofelijke snelheid vanuit noordoostelijke richting naar zuidwestelijke richting voorbij schieten. De snelheid was zo enorm dat de zes vliegtuigen die ik daarna telde in verhouding haast stil stonden. Ik vermoed dat de objecten aan elkaar waren verbonden, maar dit weet ik niet zeker. De hoogte van de objecten heb ik bepaald als heel hoog omdat de vliegtuigen veel lager vlogen.

Op het moment dat ik mijn vrouw waarschuwde en erbij kwam waren ze in zuidwestelijk richting verdwenen dus helaas geen getuigen. Dit is nu mijn tweede waarneming op dit gebied. Ik weet wat ik heb gezien maar aan mijn verhaal heb je verder niet veel, geen foto’s en getuigen. Ik voel me verheugd maar te gelijkertijd geïsoleerd en alleen omdat ik het de mensen niet kan bewijzen wat ik heb waargenomen. Maar het was 100 procent een UFO.

Ook heb ik al eens ervaringen gehad buiten het lichaam waar ik een heel onbeschrijfelijk mooi wezen heb gezien. Uiteraard sta ik ook hier weer alleen. Hierover zou ik een heel verhaal kunnen vertellen maar ik hou het even beknopt. Ik weet niet of dit wezen verband heeft met de UFO’s. Ik neem aan dat jullie veel interessantere meldingen binnenkrijgen.

Verder ben ik echt blij met jullie, Niburu ga zo door. Ik weet dat er veel meer is maar in mijn eentje loop ik nogal tegen wat weerstand aan. Heel lastig om dan maar je mond te houden omdat mensen denken dat er een steekje los zit bij je. Gelukkig zijn er steeds meer mensen aan het ontwaken.

Groet en succes toegewenst,
S.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x