UFO Database Archief

Dordrecht september – Grote oranje vuurbal

Help mee door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een aantal weken terug (weet niet meer precies wanneer) liep ik ’s avonds met mijn hondje buiten. Het was heel helder weer en ik was ondertussen naar de sterren aan het kijken.

Toen ik vlak bij mijn huis aankwam keek ik nog eens naar boven en ik schrok me eigen kapot. Een enorm oranje rond oppervlakte kwam met een behoorlijke snelheid voorbij vliegen. Ik heb mijn vader geroepen en ook hij heeft het gezien. We dachten eerst dat het een vliegtuig was die in brand stond maar de snelheid was te hoog en toen hij een stuk verder was werd hij kleiner en verdween in een keer.

Kan dit een UFO geweest zijn?

S.H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufobewust
ufobewust
12 jaren geleden

Jouw verhaal lijkt ‘sprekend’ op het mijne;

http://www.youtube.com/watch?v=jBjPpBnkmcw

Zie ook mijn beschrijving.

Anonymous
Anonymous
12 jaren geleden

reactie

Volgens mij was dit in dit geval een zogenoemde Chinese lantaarn. Die lijken ook in brand te staan (zit vuur in, waardoor hij vliegt) hij gaat steeds hoger en vrij snel en verdwijnt op een gegeven moment omdat hij dan simpelweg opgebrand is en neerstort. Je kunt die dingen (vrij prijzig) in de winkel kopen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x