UFO Database Archief

Drachten 10 juli – Oranje bollen uit onweerswolk

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gisteren, 10 juli 2010, ± 10.00 uur ’s avonds te Drachten.

Vlak voordat er een onweersbui overtrok, zag ik toen ik in mijn tuin stond een oranje bol uit de wolken komen. Hij vloog, zonder geluid, van oost naar west en verdween weer in de wolken. Ik heb zulke bollen eerder gezien en rende naar boven om mijn camera te halen, maar was helaas te laat. Ik heb toen vrienden gebeld om ze er alert op te maken.

Terwijl ik aan het bellen was in de tuin, zag ik opnieuw een oranje bol uit de wolken komen en er weer in verdwijnen. Weer was het me te snel af voor een foto. Deze bol vloog boven het westelijke indrustrieterrein van Drachten, bij de fabrieken van Philips. In de schemer meende ik ook een vreemdsoortig klein witachtig wolkje te zien tegen de diepgrauwe wolkenmassa. Daar in de buurt zag ik dus ook de oranje bol.

E.R.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x