UFO Database Archief

Drachten 15 december – Rondvliegende knipperende lichten

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zit al een paar avonden te spotten omdat erg helder weer is maar zag niks bijzonders (had ook nog nooit iets gezien).

Tot vanavond tussen 19-19.50 uur, zie meerdere vreemde oranje wit knipperende lichtjes en ze knipperen heel erg snel en lijken ook niet een koers te volgen en gaan ook erg snel. Voor het zover ik het kan zien gaat het licht rond en niet zoals bij een vliegtuig heen en weer.(Af toe vliegt er een vliegtuig tussendoor maar die volgt strak een lijn en gaat langzamer en de lichten gaan veel rustiger dan hoor je ook geluid.) Soms zie ik even helemaal niks en dan ineens zijn er weer een 1 of 2… dan ineens weer een 3e. Ze geven geen geluid. Ze vlogen wel vrij hoog, hoger als de vliegtuigen.

Ik heb ’s nachts ook al een 3 keer deze week dat ik wakker wordt rond een uur of 3 a 4 en een soort doordringend gezoem hoor. Erna ben ik klaar wakker en val ook niet meer slaap. Het gekke is, overdag lijk ik helemaal niet moe. Normaal voel ik elk uurtje wat ik tekort slaap. Wat doen ze boven onze hoofden??!?!?

T.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bauksig
bauksig
12 jaren geleden

Die zie ik ook heel vaak. Dan begint er eentje te flitsen en volgens er daarna meer.
Hele felle flitsen zijn het en idd zonder geluid.
Baukje

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x