UFO Database Archief

Drachten 19 februari – Glinsterende metalen bol onder chemtrailvliegtuig

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Drachten

Vandaag 19 Februari 2012 reden we zo rond 14.30 uur op de A7 en ergens dichtbij de afslag Tijnje verwonderde ik me over dat er e een eenzaam chemtrail vliegtuig trachtte een streepje te trekken wat niet lukte. Opeens werd mijn aandacht getrokken door een metaalachtig glinsterachtige bol die onder het chemtrailvliegtuig hing. Het stond stil en bleef een tijdje daar hangen totdat het verdween in de vorm van een wolk.

Het kon volgens mij geen vliegtuig zijn. Helaas had ik geen fototoestel bij me, zul je altijd zien dan zie je dit soort dingen.

Dan vanavond zo rond 18.40 uur zag mijn vriend aan de voorkant donkere rare wolken tegenover een verlichte hemel en ik ging dus naar de achtertuin en daar was het aardig helder en zag ik rechtopstaande wolken wat mij veel op Sylphs doen lijken. De strepen bleven staan. Ook hier geen foto’s van.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x