UFO Database Archief

Drachten 25 oktober – Overscherende rood/oranje bollen

Help door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Graag zou ik willen dat u mijn eerdere ufomelding in uw database vermeldt: Hier is hij dan nog een keer (ufo melding d.d. 25 oktober 2009 te Drachten). Indien mensen uit Drachten hierover contact met mij willen kunnen ze mij e-mailen.

Geachte dames en heren,

Hierdoor meld ik u dat ik vandaag, 25 oktober 2009, om een paar minuten over 7 uur ’s avonds, vier oranje/rode lichten (bollen) met grote snelheid voor mijn huis langs heb zien vliegen. Ze vlogen twee aan twee, met grote snelheid, van het zuidwesten naar het noordoosten, richting provincie Groningen. Ik ben op straat gaan staan en zag de laatste twee van vier toen overvliegen. Ze vlogen onder het wolkendek en maakten geen geluid. Ze vlogen met grotere snelheid dan een helikopter of vliegtuig op die hoogte ooit kan maken. Het waren heldere lichten, dus niet afkomstig van zogenaamde Thaise luchtballonnen. Daar vlogen ze ook te snel voor, want het was nagenoeg windstil op dat moment.

Een vriendin van mij meende gisteravond bij haar aan de Kennedylaan in Drachten een UFO gezien te hebben, om 1 uur of half twee in de nacht. Het had flikkerende rood, groen, blauw en witte lichten.

Met vriendelijke groet,

E.M. Rijnders
[email protected]

Noot: Omdat de UFO database pas per 6 november ’09 werd geopend, is deze melding op verzoek van dhr. Rijnders alsnog geplaatst.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x