UFO Database Archief

Drachten 8 januari – Oranje/witte knipperende bol

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Weer: heldere lucht ongeveer min 6.

Rond een uur 00.00 uur zag ik weer een oranje/wit snel knipperend licht. Het was nu dichter bij en ik kon het goed bekijken. Het was net of het ging om een rond object en het licht roteerde. Het vloog van Drachten richting Groningen.

Een paar kilomer erachter vloog een vliegtuig waardoor ik duidelijk kon zien dat het wel degelijk om een ander object ging. Het licht leek ook anders veel scherper dan van een vliegtuig. De lichten van een vliegtuig knipperen heen en en weer van het oject gaat heel snel en wordt feller en zwakt af en toe weer wat af. Het object vliegt ook niet echt een lijn maar gaat wat op en neer.

T.

Update: 12 januari

Gister waren ze er weer, het was rond half 8 en min 3 graden.

Ik was op de fiets en kon er 1 van onderen bekijken, want het vloog vrij laag had geen geluid.

U gaf aan dat het zou gaan om een ronde ‘bol’, dit is niet het geval. Ik dacht een ronde vorm. Toen ik het van onderen kon bekijken ging het om een driehoek maar dan met hele ronde vormen. Het lijkt vanaf de verte rond.

Ik zag ook dat het aan de onderkant een zacht blauw licht had. Het oranje/witte licht dat knipperde heel snel en ging rond het object.

Gister zag ik er meerdere. Tevens ook nog een wit fel knipperend licht wat ook maar wat heen en weer vliegt en geen koers leek te hebben.

T.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x