UFO Database Archief

Dronten 17 april – Formatie pulserende oranje lichten

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.
Woonplaats: Dronten

Na lang twijfelen post ik toch maar deze melding.

Ik reed afgelopen zondag 17 april 2011, in de ochtend tussen 00:25 en 00:30 uur, over de N309 de Dronterweg vanuit Lelystad richting Dronten. Het weer was droog maar er hing laaghangende bewolking.

Toen ik ter hoogte van de brug van de Biddingweg reed zag ik in de verte bij Dronten een 6 à 7 tal rood oranje-achtige lichten in de lucht hangen. Ik schat dat ze op een meter of 100 à 150 meter boven de grond hingen net onder het wolkendek.

Ik zag eerst dat ze een soort lint vormden en wat later een grote L-vorm aannamen. Ik zag dat de lichten pulseerden in ongeveer een fase van 2 seconden van fel naar minder fel.

Ik zag dat er meerdere auto’s voor mij en achter mij reden.

Ik zag dat toen ik dichterbij kwam de vorm veranderde in twee losse delen van ongeveer 3 of 4 lichten die nog steeds tezamen pulseerden. Ik zag dat de twee delen nu ook onafhankelijk van elkaar pulseerden maar de groepen op zich in hetzelfde tempo.

Toen ik bijna onder de lichten reed. Dat was ter hoogte van de Roodbeenweg. Zag ik dat de lichten langzaam begonnen te draaien. Ik zag dus twee groepen met pulserende lichten in rood oranje kleur draaien. Ik zag dat de lichten naar boven begonnen te bewegen het wolkendek in.

Toen ik eronderdoor reed zag ik dat de lichten door het wolkendek uit het zicht verdwenen.

Ik dacht in eerste instantie aan luchtballonnen, maar dacht tja ’s nachts vliegen die volgens mij niet echt. Daarbij komt dat de ontbrandingen van de vlam van een dergelijke ballon niet zo vaak is dat als ik de lichten heb zien pulseren. En daarbij komt dat de licht groepen onafhankelijk van elkaar dezelfde pulse hadden.

Toen dacht ik misschien zouden het Chinooks of Cougars of Apaches kunnen zijn. Maar die hebben weer een andere kleur verlichting en die pulseert sneller en vliegen niet in die formaties bij elkaar en zeker niet boven elkaar. Laat staan dat ze in een recht omhoog gaande beweging zo dicht op elkaar om hoog vliegen.

Ik heb helaas geen video materiaal of foto materiaal kunnen maken. Ik was aan het auto rijden. Er moeten meer mensen zijn geweest die uit Dronten komen die dit gezien hebben. Ik heb gezien dat er ongeveer 3 auto’s voor mij en achter mij reden op hetzelfde tijdstip.

Ik sta op zich open voor buitenaardse theorieën maar blijf altijd gezond objectief tegenover meldingen of dingen die ik zie. In dit geval kan ik niets anders concluderen dat wat ik gezien heb geen verklaring heeft waar ik bekend mee ben…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x