Channelings

Droomstaat, is daar enige waarheid of werkelijkheid in te vinden? – Channeling 11-04-2023

Help mee door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We zijn zo blij weer met je te spreken, en we willen graag wat praten over dromen en de droomstaat.

We zien dat velen van jullie willen groeien, willen uitbreiden, meer willen leren over de realiteit van jullie leven. En we zien dat velen van jullie vragen hebben over jullie droomstaat, of die realiteit is of niet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Eindeloze mogelijkheden

eindeloze mogelijkheden in droomstaatWanneer je droomt, ben je puur Bewustzijn, zonder dat het fysieke lichaam in de weg zit. Wanneer je de droomstaat binnengaat, verken je verschillende realiteiten, stap je in de wereld van de oneindige mogelijkheden, een wereld waarin alles en niets kan gebeuren.

En de dingen die gebeuren, gebeuren onmiddellijk, moeiteloos, je hoeft er niets voor te doen, behalve dat je uit de weg stapt.

Je ‘dagbewustzijn’ slaapt, het is als het ware niet ‘in functie’.

Dus als je droomt, heb je het vermogen om te vliegen, te teleporteren, te weten wat anderen denken, werelden te vormen en ze in een oogwenk te veranderen.

Je kunt mensen ontmoeten, dieren laten praten, je kunt onder water ademen, je kunt door vuur lopen, je kunt niet echt gewond raken, hoewel het in nachtmerries wel zo lijkt, maar er is altijd het bewustzijn, het weten dat je er nog steeds bent, wat er ook gebeurt in je dromen.

Is het echt?

Velen van jullie vragen of wat je in je dromen ervaart, echt is. En wij zeggen dat dat zo is. Je dromen zijn werkelijkheid, alleen niet in de fysieke wereld waarin je leeft.

Jij bent het in parallelle universums, jij in verschillende staten van zijn, verschillende stadia van bewustzijn.

De mensen of wezens die je daar ontmoet, zijn echt. In die realiteit, tenminste. En omdat alles Eén is, is dat rijk, in welk rijk je ook bent terwijl je droomt, ook echt.

Als je het kunt verzinnen, bestaat het ergens in jouw wereld of in een andere wereld.

Als je het kunt denken of dromen, is het echt en is het er, ergens in Bewustzijn.

Praten met overleden mensen

spreken met dode mensen in je dromenDus als je met iemand spreekt die in je wakende leven overleden is, hoor je diegene nog steeds en ben je nog steeds in staat diegene waar te nemen in je droomstaat.

Want daar ben je zonder weerstand, zonder beperkingen, zonder oordeel en beperkende overtuigingen. In je droomstaat kun je met iedereen communiceren, dood of levend.

Dus vanuit die staat, als je die begint te gebruiken als gereedschap, ben je in staat om nieuwe werkelijkheden te creëren. Daarom ervaren zoveel mensen lucide dromen, zoals visioenen.

Ze zien wat er in het nu-moment gebeurt op een andere plaats en een ander moment op de Nu-tijdlijn.

In het eeuwige Nu-moment

Wij begrijpen dat dit een concept is dat misschien ingewikkeld aanvoelt, maar elk moment is een nu-moment. Alles wat gebeurt, is gebeurd en zal gebeuren, is een nu-moment.

Dus alles wat je ervaart in een droom, is een nu-moment in een ander rijk. En elk rijk bestaat hier en nu. En hoewel je die andere rijken meestal niet kunt waarnemen in je waaktoestand, ze zijn er nog steeds.

Je kunt dus net zo goed je droomstaat gebruiken om nieuwe werelden te verkennen.

Begin te werken met je dromen

droomdagboekEn om je meer bewust te worden van die werelden, die rijken of sferen, kun je misschien beginnen met een droomdagboek, beginnen met het opschrijven van de dingen die je droomt.

Dat zal je helpen je meer bewust te worden van wat er gebeurt in die andere werelden die je bezoekt als je in je droomstaat bent.

We zullen hier in een later bericht meer over spreken, in het bijzonder over de voordelen van bewust dromen. Voor nu denken we dat dit genoeg is om over na te denken.

Ja, je bent een dromer. In feite heb je jezelf in deze menselijke vorm gedroomd, in je fysieke lichaam. Dat is alles wat je hebt gedaan.

Vanuit ons perspectief leef jij, zelfs in je fysieke werkelijkheid, in een droomwereld. Zoals we al vaker hebben gezegd, jouw werkelijkheid is niet echt, het is als een hologram, of een droom.

Denk daaraan, en laat het bezinken.

We houden zoveel van je, en we herinneren je eraan dat we er altijd voor je zijn om je vragen te beantwoorden of je troost te bieden in tijden van wanhoop. We houden van je, we houden van je, we houden van je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, wij zijn jou, jij bent ons, Alles is Eén. We zijn hier als je wakker bent, en we zijn hier als je droomt.

En daarmee zijn we compleet.

4.8 21 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sophie
Sophie
1 jaar geleden

Bijzonder! Ik hoop dat we ons allen bewust mogen worden van wat we in waarheid zijn.

Rose
Rose
1 jaar geleden

Fantastisch dat de fysieke en lucide droomwereld samen 1 zijn, goed voor onze overgegane geliefden met parallelle verbinding .Veel dank voor deze uitleg🙏❤💞💓💗💖👍👌✌👐

joke
joke
1 jaar geleden

En wat als je je droom of dromen nooit kan herinneren of niet meer weet
dat je überhaupt hebt gedroomd… zodra je wakker word??

Back to top button