Mens en Dier

Duitse lijkschouwer concludeert na 140 autopsies: ‘Er is géén killervirus’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse lijkschouwer Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is.

“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,” zei de professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf. Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij vond de uitspraak van bondskanselier Angela Merkel, die zei dat ‘we in oorlog zijn’, dan ook erg ongepast.

Geen piek

Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. “Het is geen killervirus waar velen aan zullen sterven. We kunnen onszelf niet overal tegen beschermen. Dit virus is ook voor ouderen en zieken niet per se een doodsvonnis. De meesten zullen de ziekte overleven.”

De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer.

Hij voegde toe dat veel patiënten die aan corona zijn overleden heel oud waren, rookten of onderliggende aandoeningen hadden zoals diabetes.

Bekijk het filmpje hieronder van Rair Foundation USA:

4.3 10 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
3 jaren geleden

Keer op keer wordt dit bevestigd omdat het zo is, helaas blijft altijd alles bij het oude en hebben de Jaap van Dissels het hier voor het zeggen tegenwoordig. Opsluiten en afstand houden, nu krijg je ook de avondklok, hier gaan ze alvast beginnen want door ernstige misdragingen van de door ons bekende jongeren van niet westerse afkomst wil men in Leidschendam-Voorburg een avondklok instellen, dat geldt dan voor iedereen. Dus in plaats van dat tuig (want dat is het) op te pakken en in bijvoorbeeld her-opvoedingskampen te zetten moet iedereen die daar woont vanaf 10 uur s’avonds binnenblijven. Dit zijn uiteraard allemaal zaken die een bepaalde kant op gaan, dat kan zomaar een landelijk beleid worden en dan wordt het om 8 uur de avondklok, komt het bekend voor? Het ergste is dat veel mensen het er mee eens zijn, mensen laten zich ook om deze reden graag opsluiten, hoe moet je dit aanpakken? https://www.omroepwest.nl/nieuws/4046448/CDA-wil-avondklok-in-onrustige-wijken-in-Leidschendam-Genoeg-is-genoeg

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Mensen die nu, anno 14 mei 2020, nog niet snappen dat het “slechts” politiek is wat er speelt, zullen het nooit snappen vrees ik. Bij ongewijzigde omstandigheden zijn ook mijn voorvaderen ogenschijnlijk voor niets gestorven in WOII …

Tigron
Tigron
3 jaren geleden

Er bestaan 3 groepen mensen;

1. Diegene die weten hoe het “spel “ in de wereld werkt en er vervolgens rijk en machtig van worden.

2. De marionetten die alles doen wat de eerste groep ze verteld.

3. De eerlijke hardwerkende wakkere mensen die groep 2 verteld dat groep 1 iedereen beduveld.

Krikkem
Krikkem
3 jaren geleden

de jongens uit leidschendam hebben gewoon zin in leven.ernstige misdragingen worden door onze leiders gepleegd.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x