Homepagina » Buitenland » Duizenden mensen testen positief op corona na experimentele vaccins: dit zijn de gevolgen
mensen
Foto: Unsplash

Duizenden mensen testen positief op corona na experimentele vaccins: dit zijn de gevolgen

In de Verenigde Staten keldert het aantal nieuwe coronagevallen al maanden achtereen. Volgens de mainstream media heeft dat vooral te maken met de experimentele vaccins tegen corona. Steeds meer artsen en medische professionals zijn daar niet zo zeker van. Zij wijzen erop dat het vaccin de verspreiding van het virus niet helpt voorkomen en bovendien levensbedreigend kan zijn.

Uit een nieuwe publicatie van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC blijkt dat vele duizenden mensen besmet zijn geraakt met corona nadat ze waren ingeënt. Honderden van hen moesten met spoed worden overgebracht naar het ziekenhuis en 74 mensen stierven.

Veelvoorkomende bijwerkingen van het vaccin zijn volgens arts Brian Tyson uit Californië sterfte en griepachtige symptomen. Denk daarbij aan diarree, overgeven en uitdroging.

Nog eens vele duizenden

Pfizer claimt dat zijn vaccin voor 95 procent effectief is. Dat maakt deze coronaprik nog altijd minder effectief dan hydroxychloroquine, dat in meer dan 99 procent van de gevallen effectief is. Volgens dr. Tyson hebben we dan ook helemaal geen coronavaccins nodig. Hij zei dat het coronavaccin al meer gevallen van bijwerkingen heeft veroorzaakt dan alle andere vaccins bij elkaar.

Schokkend genoeg verwacht het CDC dat nog eens vele duizenden mensen besmet zullen raken en mogelijk zullen sterven, zelfs nadat ze dit experimentele vaccin hebben genomen.

[OAN]
4.7 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lest best Vergezicht
Lest best Vergezicht
7 maanden geleden

Ieder die banger is voor griep dan voor de prik, direct de prik halen, des te eerder is de wereld weer gezonder.

ron
ron
7 maanden geleden

In het vaccin zit een virus in, dat is de opzet van de New World Orde.
Uitmoorden van de wereldbevolking.
Het word nu echt tijd om actie te ondernemen, van de regering hoef je niets te verwachten. Want die doen mee aan het uitmoorden. Hitler en Mengelen zouden hier jaloers op zijn.

Annette
Annette
7 maanden geleden

Hij vertelt ons wat dat betreft niets nieuws. Ikzelf ben nu meer op mijn hoede dan het hele afgelopen jaar en waarom? Dat heeft te maken met de vele mensen in mijn omgeving die voor mij nu “smetbommen” zijn geworden. In ons gebouw is het afgelopen jaar maar één persoon ziek geworden van “corona” en dat was dat. Nu met de vele “gevaccineerden” is het een compleet ander verhaal. Zij kunnen zorgen voor transmissie. Daar is de afgelopen tijd al veel bekend over geraakt. Ik vind het zelf te zot voor woorden, dat mensen die wordt aangeraden om een prik te nemen, want “je doet het voor een ander” NU in feite een groot gevaar worden voor die ander. De wereld op zijn kop!

Vlinder
Vlinder
7 maanden geleden

Dodelijk dus! Die domme wappies toch ! Blij dat ik een wappie ben! Dat heeft mijn leven gered!

x

Check Also

radioloog

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant ...

onderzoek

Nieuw onderzoek: meer kans op hartaanval na mRNA-coronavaccin – ‘Zeer zorgwekkend’

Uit onderzoek is gebleken dat de kans ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x