UFO Database Archief

Echt (L.) 2010 – Groot lichtgevend object met zoeklicht

Help door dit met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.G.
Woonplaats: Echt (Limburg)

Het was hartje winter in Echt (Limburg), 2010. Exacte datum weet ik helaas niet meer. Het was ergens rond 02.00 in de nacht.

Ik stond met twee vrienden in de tuin naar de grote beer te kijken. Het was een kraakheldere nacht. Opeens kwam er tussen twee sterren van de steel een groot lichtgevend object, zeker tien keer zo groot als een ster. Het zat op een behoorlijke hoogte. Het leek alsof er met een hele felle zaklamp vanuit de ruimte op aarde werdt gericht. Na een paar seconden stil te hangen in de lucht leek het net alsof de lamp ergens anders op gericht werd. Vervolgens werdt het licht kleiner tot een klein lichtpuntje, zo groot als een gewone ster. Daarna accelereerde het object met zo’n immense snelheid dat ik het maar een kleine twee seconden met het blote oog kon volgen. Verdwenen was het…

Het was zeker geen vliegtuig of iets dergelijks want die hoor je op alle hoogtes, vooral ’s nachts. De acceleratiesnelheid was ook dusdanig hoog dat ik niet denk dat het menselijk was.

We hebben alle drie hetzelfde gezien en stonden er perplex van. Nu las ik op Niburu.nl dat er meerdere waren die iets soortgelijks gezien hebben.

In de bijlage heb ik aangegeven waar het object zich bevond in de lucht.

Groeten,
D.

(Zie ook: Roterende bollen met schijnwerper in VS, Nederland)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x