UFO Database Archief

Echteld/Beneden-Leeuwen 17 januari – Rood/oranje licht

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 17-01-2010 tussen 18.00u en 18.30u
Weertype: Licht bewolkt, daarna trok de lucht plotseling dicht met mist.
UFO kenmerken: Rond, rood/oranje lichten, geen geluid, weet zich verdekt op te stellen 😉 Beweging: Hij hing stil in de lucht bij Echteld, verdekt opgesteld naast een rij met windmolens die in het donker een rood licht schijnen(4 naast elkaar).

Wij waren op weg met de auto om mijn zoontje op te halen. Ik zat te kijken naar de naderende rode lichten van de windmolens waarbij ’t me ineens opviel dat er een 5e licht bij was. Deze was iets minder rood. Meer rood/oranje. Het hoorde daar niet en vroegen ons af wat ’t was. Het hing stil in de lucht, tot we met de auto dichterbij kwamen. Plotseling vloog ’t met hoge snelheid horizontaal naar links waarop ’t ineens verdween (alsof ’t zijn lichten uitdeed). Ongeveer 20min later, op de terugweg, was ’t er weer. Deze keer hing ’t (weer op 1 plek en zonder geluid) boven Beneden-Leeuwen (aan de overkant van ’t water). Het is daar blijven hangen tot wij zelf uit het zicht verdwenen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x