UFO Database Archief

Ede 18 juli – Roodoranje bol met hoge snelheid

Help door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.M.
Woonplaats: Ede

Vanmiddag do 18-07-2013 stond ik zo rond 12.15 uur in mijn achtertuin te genieten van de strak blauwe natuurlijke hemel met een enkel wit wolkje. Een verademing na een paar dagen waarin in enkele uren de lucht in nevel was gespoten (chemtrails).

Ik keek omhoog naar een lijnverkeersvliegtuig die hoog op enkele km afstand vloog. Toen zag ik ineens vanuit het noorden een rode/oranje bol aankomen `vliegen` en ik volgde deze. Eerst dacht ik dat het een ballon was, maar dat kon gezien de toch wel grote snelheid nooit zo zijn. Alles duurde ca 12-13 seconden waarbij het object kaarsrecht van noord naar zuid bewoog. De snelheid en hoogte waren heel constant. Zoiets heb ik nog nooit eerder gezien!

Eigenlijk denk ik dat het een UFO was. Ik werd er spontaan wel blij van en heb vandaag nog veel in de lucht zitten kijken! Ga direct in het donker ook nog even kijken, who knows?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x