UFO Database Archief

Eelde 15 juni – Van vorm veranderend object volgt getuigen

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Eelde

Het is echt een te lang verhaal, maar om het kort te maken, ik fietste met een vriend vanuit Groningen afgelopen zaterdag nacht om 3 uur naar Eelde toe, bij de Hoorseplas zagen wij een ster (dachten we) die allerlei kleuren had om de paar seconden. Op een bepaald moment na 4 minuten zie ik hem ineens in een driehoek formatie gaan en weer terug, in 2 seconden tijd. Toen wist ik dat het een ufo was. Hij vloog een tijd lang wat heen en weer en na 10 minuten ging hij ook zeg maar transporteren van plek naar plek.

Ook hebben we heel vaak gezien dat de ufo ineens 2 bolletjes werden met een streep ertussen en ineens weer gewoon 1 bolletje werd. toen fietste we door na huis. Maar verderop bij de Hoorsenplas (bij de ingang) zagen wij die zelfde ufo weer. We zagen hem ongeveer 10 seconden toen verdween hij, toen zagen we hem ineens weer, met z’n 2en. Toen ging ik signalen maken met mijn aansteker, en toen ineens begon hij te bewegen en maakte hij een bocht en vloog hij recht over ons heen en toen verdween hij achter de bomen. Toen we 4 minuten verder waren (op de fiets) zagen we hem weer, en toen heeft hij de hele verdere rit (25 minuten lang)naast ons gevlogen, en toen hij wat achterstand had op ons, transporteerde hij weer naar ons toe (1x gebeurd).

Aangekomen thuis bleef de ufo nog 5-7 minuten boven het huis van m’n kameraad hangen. Maar vandaag om 1 uur ’s ochtends (16 juni) zag ik die zelfde ufo weer, en transformeerde hij weer in diezelfde driehoeksverhouding, alleen dit keer voor zo’n 10 seconden. Ook heb ik er nog 2 gezien ( en 3 waarvan in niet zeker ben wat het was) in ieder geval geen: satelliet, vliegtuig, meteoriet, komeet, weerballon, of een geheim prototype vliegtuig van het leger of wat ook.

Tja, dit was het wel zo’n beetje. En mijn vraag is of jullie ook diezelfde ufo hebben gezien boven Groningen met die 2 stippen en streep ertussen, en die driehoeksverhouding en dat hij allerlei verschillende kleuren aannam in secondes tijd? Of die ufo van zonet (nu half uur geleden sinds mijn post) en toen in naar binnen ging hing hij nog steeds in de lucht (boven Eelde), dus wie weet ziet u hem nu ook.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x