Chemtrails

Eén op de drie Grieken gelooft in chemtrails

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit een nieuwe peiling blijkt dat één op de drie Grieken denkt vanaf grote hoogte te worden besproeid met chemicaliën of bacteriën. Dat melden Griekse media.

De rondvraag, die werd gedaan voor de zondageditie van de krant Ethnos, laat zien dat 33,3 procent van de ondervraagden in chemtrails gelooft.

Het is één van de favoriete onderwerpen van de Onafhankelijke Grieken, een politieke partij onder leiding van Panos Kammenos. Zijn partij is fel gekant tegen de uitkoop van de banken.

Verklaring

Afgelopen jaar kreeg de partij de Griekse luchtmacht zover om een verklaring over chemtrails naar buiten te brengen. Het Griekse leger stelde toen dat de bevolking niet wordt besproeid.

Slechts 6,1 procent van de mensen die gelooft in chemtrails, is aanhanger van de rechtse Onafhankelijke Grieken. In totaal steunt 19,2 procent van de respondenten de Coalitie van Radicaal Links (SYRIZA), 15,3 procent Gouden Dageraad en 10,6 procent Néa Dimokratia.

Sporen

Al sinds de jaren negentig worden met name in de Verenigde Staten vraagtekens gezet bij de sporen die in de lucht achterblijven. Autoriteiten hebben gereageerd op verschillende theorieën door te stellen dat het gaat om condenssporen die worden achtergelaten door vliegtuigen.

Uit een Brits overheidsrapport uit 2002 blijkt dat tussen 1940 en 1979 grote hoeveelheden chemicaliën (waaronder zink- en cadmiumverbindingen) en bacteriën over de Britse bevolking zijn uitgesproeid als chemtrails via vliegtuigen die onderdeel waren van een geheim militair programma.

Bron: Ekathimerini.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

iedereen die in zo,n vliegend ding stapt is medeverantwoordelijk,er is maar 1 manier om dat gif lozen te stoppen en dat is die vliegende dingen uit de lucht schieten met of zonder passagiers, klinkt hard maar het is niet anders,,probleem opgelost.

M.Dijsselbloem
M.Dijsselbloem
8 jaren geleden

Goed zo een kleine openbaring.
Laat dit de lawine veroorzaken.

P.s. hoeveel procent zou dat hier zijn?
Het jaar van de openbaringen.

Namaste Marsel

abtach
abtach
8 jaren geleden

[quote name=”M.Dijsselbloem”]Goed zo een kleine openbaring.
Laat dit de lawine veroorzaken.

P.s. hoeveel procent zou dat hier zijn?
Het jaar van de openbaringen.

Namaste Marsel[/quote]

Steeds meer mensen zien dat de weer patronen niet kloppen en dat het helemaal al niet meer ”normale” vliegtuigen zijn.

Ik deze op facebook zodat dat er meer worden 🙂
De tijd van informatie zomaar opslaan en herhalen begint af te lopen en mensen beginnen zichzelf steeds meer te informeren, gelukkig maar !

Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Een aantal weken geleden boven mijn hoofd werd het luchtruim verdeeld in ’taartpunten’. Niet gewoon hier en daar een getrokken streep maar echt in taartpunten. Dat was pas vreemd…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x