ongebruikte categorie

Eersel oktober 2011 – Laaghangend groen/rood/wit licht

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.
Woonplaats: Eersel

Afgelopen jaar heb ik 2x een waarneming gedaan. De eerste keer was ’s morgens om half 7. Ik reed naar mijn werk en zag rechts van me heel aparte lichten boven de weilanden. Helder groen, rood en wit licht. Het hing daar stil en ik heb dit, terwijl ik doorreed, lang op de zelfde plaats zien hangen. Dit hield me best bezig. Ik keek elke morgen weer maar zag het daar niet meer.

Ik heb het er niemand over gehad, tot ik samen met mijn vrouw een half jaar later, ongeveer in oktober 2011, in de auto zat en naar haar werk ging, het verschijnsel weer zag. Maar nu zag mijn vrouw het ook. Het was weer het zelfde groene, rode en witte licht, dat stil leek te hangen boven de weilanden. Toen wij stopten met de auto hoorden we niks terwijl het niet verder dan 100 meter van ons vandaan was en op een hoogte van ongeveer 40 meter hing. We konden niet zien aan wat voor voertuig het zat. Toen bewoog het heel langzaam verder, en na een halve minuut kwam het in dezelfde baan ook weer heel langzaam terug en bleef het weer even stil hangen. We konden niet dichterbij komen vanwege dat de weg ophield bij de weilanden. Helaas vloog het toen weer langzaam verder weg van ons in de richting van België. We hebben de lichten nog zeker wel 10 min kunnen zien, achteraf heb ik er spijt van dat ik niet via een omweg achter de lichten aan ben gegaan.

Deze lichten heb ik nooit onder een vliegtuig of helikopter gezien. Zeker omdat dat ze niet knipperden en er helemaal geen geluid te horen was. De volgende keer zal ik het zeker gaan volgen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x