Straling

Eerste stralingsvrije zone in Frankrijk

Help ons door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De burgemeester van de Franse gemeente Saint-Julien-en-Beauchêne wil een stralingsvrije zone gaan maken.

De regio moet over enkele jaren plaats gaan bieden aan mensen die overgevoelig zijn voor elektromagnetische straling.

Deze mensen kunnen opgelucht ademhalen omdat in de Franse regio Hautes-Alpes een stralingsvrije zone gaat komen. Er zullen zo’n 30 personen verblijven om op te kunnen laden.

Proefproject

Aan het einde van dit jaar gaat een groep vrijwilligers deelnemen aan een proefproject. Naar verwachting zal de stralingsvrije zone over twee tot drie jaar, wanneer alle werkzaamheden achter de rug zijn, worden geopend.

Hoewel volgens veel wetenschappers nog niet is bewezen dat elektromagnetische straling gevaarlijk is voor de gezondheid, beweren toch heel veel mensen fysieke klachten te krijgen als ze te vaak worden blootgesteld aan elektromagnetische golven, zoals van een mobieltje of andere apparaten die microgolven uitzenden.

Biologische veranderingen

De Franse voedselautoriteit Anses heeft afgelopen maand bepaald dat blootstelling aan elektromagnetische straling kan leiden tot biologische veranderingen in het lichaam.

In 2011 weken twee vrouwen uit naar een grot in Saint-Julien-en-Beauchêne om te ontsnappen aan de elektromagnetische golven in de lucht.

Bron: Deredactie.be

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??

pietsnot
pietsnot
9 jaren geleden

Deze mensen kunnen opgelucht ademhalen omdat in de Franse regio Hautes-Alpes een stralingsvrije zone gaat komen. Er zullen zo’n 30 personen verblijven om op te kunnen laden, en wat zou er gebeuren als achteraf bekent word gemaakt dat het een ,,FAKE,, stralingsvrije zone is,alleen om te kijken of mensen er echt last hebben van straling ?als de mensen na een paar weken zeggen dat ze geen last meer hebben ,dan komt de aap uit de mouw omdat die stralingsvrije zone er nooit is geweest ,en daar sta je dan als jan met de korte achternaam.

Aequus
Aequus
9 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]
Pascal, wat een vreemde reactie weer om zó met de vinger te wijzen naar een bepaalde groep mensen!!! Iets klopt er totaal niet met jou en ik denk niet dat ik de enigste hierin ben om dat te denken…

sander
sander
9 jaren geleden

[quote name=”Pascal”]Zijn dat de mensen met ADHD en Autisme en meer??[/quote]

Nee

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

32
0
We lezen graag je reactie!x