Channelings

Wat zijn de effecten van het herbeleven van je verleden? – Channeling 18-04-2023

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie nieuwe dag. We zijn zo blij weer bij je te zijn om te spreken over de effecten van het herbeleven van je verleden en het levend houden van het verleden.

Vertel je nog steeds de oude verhalen?

herbeleven van je verledenWe weten dat jullie allemaal je eigen herinneringen hebben, je verhalen, de dingen die je steeds weer naar boven haalt, die vertellen hoe het vroeger was.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

We zien je stilstaan bij de emoties en gevoelens van vervlogen tijden. En dat snappen we, we begrijpen dat je terugkijkt om een gevoel van veiligheid te krijgen, om te weten waar je heen moet en hoe je dingen moet doen, gebaseerd op je ervaringen uit het verleden.

Maar dat heeft een keerzijde. Als je je vastklampt aan het verleden en aan ervaringen uit het verleden, ben je geneigd te vergeten dat je nu leeft.

Je raakt meer en meer betrokken bij dingen die vroeger waren, in plaats van energie en tijd te investeren in je huidige leven, in de situatie waarin je je nu bevindt.

En daarom willen we met je praten over het herbeleven van je verleden.

Waarom het beter is om los te laten

Kun je je verhalen uit het verleden loslaten? Kun je het loslaten om steeds terug te denken aan dingen die waren, en aan hoe het vroeger was?

Want door terug te gaan in je herinneringen, door het herbeleven van je verleden, creëer je je eigen lijden.

Als je terugdenkt aan dingen die goed waren, krijg je het gevoel dat het vroeger beter was dan nu.

Het kan je verdrietig maken, soms zelfs ontevreden, over hoe je leven zich heeft ontwikkeld.

Aan de andere kant, als je denkt aan dingen in je verleden die niet zo goed waren, dingen die je als kwetsend of stressvol beschouwt, ga je terug in die emoties.

je verleden meeslepenJe sleept de oude gevoelens mee in je huidige leven. Je sleept het oude mee in het nieuwe, en je blijft lijden onder dingen die voorbij zijn, die je toen al hebt doorgemaakt.

Het is niet nodig om deze ervaringen steeds weer mee te nemen naar je nu-moment, om je verleden opnieuw te beleven.

Het creëert slechts lijden en mentale problemen, die gemakkelijk vermeden kunnen worden door in het nu te leven en in het heden te blijven.

We veroordelen je niet voor het levend houden van je herinneringen, we begrijpen dat het een gewoonte is voor mensen om dit te doen, maar het is een gewoonte.

Het is een gewoonte die je uiteindelijk pijn doet, het is niet goed voor je om dat te blijven doen.

Het is tijd voor nieuwe verhalen

lezen van een boekHet is als wanneer je een boek leest en je niet verder leest, maar steeds weer dezelfde voorgaande hoofdstukken herleest, zonder ooit te ontdekken hoe het verhaal verder gaat, hoe het zich ontvouwt.

Jouw leven is een verhaal, het is een werk in uitvoering, en het staat nog helemaal niet vast hoe het zich zal ontvouwen. Je hebt invloed op hoe het zal gaan, je kunt de manier waarop je leven verloopt veranderen vanaf hier, vandaag, op dit moment.

Begin dus andere verhalen te vertellen, doe de oude weg en begin nieuwe verhalen te vertellen, om een nieuwe werkelijkheid te creëren die meer in overeenstemming is met de dingen die je wilt ervaren.

Meer in overeenstemming met je ziel, meer in overeenstemming met waarom je hier kwam. Je bent niet in dit leven gekomen om steeds terug te kijken, je bent hier gekomen om nieuwe dingen te ervaren.

En hoe kun je leven en nieuwe dingen ervaren, als je achterom blijft kijken?

Stop met het herbeleven van je verleden

autospiegelAls je in je auto rijdt, is het goed om in je spiegel te kijken voordat je bepaalde acties onderneemt, maar als je voortdurend in je spiegel kijkt om terug te kijken en te zien waar je geweest bent, verlies je uit het oog waar je naartoe gaat, en kom je in ongelukken en rampen terecht.

Hetzelfde geldt voor je leven en het herbeleven van je verleden. Stop met terugkijken, begin met vooruitkijken. Hoe wil je dat je leven er over een maand uitziet? Over een jaar? Waar wil je over vijf jaar zijn?

Geef je aandacht daaraan, en begin dat leven te creëren, en laat de bagage van het verleden los. Je verleden is een uitgemaakte zaak, het is klaar, je hoeft het niet mee te slepen voor de rest van je leven.

Je bent vrij, bevrijd jezelf van de lasten die je jezelf hebt opgelegd.

We houden zoveel van je lief mens, en we wensen je een mooie en gelukkige toekomst toe. Het is aan jou om dat voor jezelf op te eisen. Je hebt er recht op, het is je geboorterecht om gelukkig te zijn.

Dus begin vandaag, stop met het herbeleven van je verleden, laat het los en begin nu met het leven van je toekomst!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.8 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Ik kijk met vreugde terug op mijn kinderjaren,ik zeg er niet bij dat alles koek en ei was.Nu beleef je het anders,nu lopen jongeren mdt messen ,drucs,als vroeger de kroeg uit ging en er onstond bonje,sloegen ze elkaar nu krijg je een mes in je lichaamhet verleden is voor mij geen ramp,toch de oorlog meegemaakt,toen wist je wie de vijand was,nu brengen anderen culturen hun rugzakje mee hier naar toe,en je mag niets meer zeggen,kortelontjes he,iedere tijf heeft zijn geschiedenis en dat behoeven wij niet te vergeten,maar je kunt het wel los laten,maar bedankt voor deze woorden,je steek er altijd wat van op.

Van X
Van X
1 jaar geleden

Ben benieuwd hoe regressie therapeuten hier tegenaan kijken. Die zullen het waarschijnlijk als broodroof zien. Dat is dan het karma van het Collectief.

Zelf ga ik er voor een heel groot gedeelte in mee. Maar vind ook dat als je je verleden kent ook een kompas hebt om in het heden naar iets anders toe te sturen. Niet iedereen is daar toe instast vooral als er trauma aanwezig is en daar kunnen regressie therapeuten een vitale rol spelen als deel van het Geheel.

Tevens dat in het Nu leven is leuk maar als tijd niet lineair is en er alleen maar een Nu is dan ontstaat natuurlijk al ons karma in het Nu. Echter een seconde later is dat Nu er niet meer en wordt je daar misschien in de toekomst op afgerekend terwijl het in het verleden instaan is . Voorbeeld ja maar gisteren deed jrcdit ofcdat en daarom gast ik jouw ook voor eeuwig . Dus alle Nu momenten tot in het eeuwige.

Wie heeft hier kijk op om mij uit deze droom te helpen, zie je comment gaarne verschijnen ?

Ik denk dat het collectief iets te kort door de bocht gaat en te generaliserend is. Gebaseerd op het principe dat we mede scheppers zijn met Superman gaven. Die komen er wel maar pas wanneer je er rijp voor bent. Ik heb al eerder vermeld dat het af toe lijkt op een doos lucifers aan een kind te geven je kan gevaarlijke brokken maken als jezelf overschat. Tevens voor bepaalde zaken zal je ook een rein lichaam nodig hebben zoals een dieet om de innerlijke stemvork in resonantie te brengen met de fijnere krachten die wilt gebruiken. Als klein grof voorbeeld. Dronken Kundalini yoga doen is vragen om brokken.

Dwarsje
Dwarsje
1 jaar geleden

Dat vind ik ook altijd zo leuk als de regering weer eens heeft geblunderd. Steevast is het antwoord:”We hebben er (weer) van geleerd”! Haha op onze kosten zitten deze mensen op de hoogste posities, incl riant salaris, hun schooltje opnieuw te beleven. Natuurlijk moet je niet blijven hangen in je verleden, maar in buien van zelfmedelijden is het een warm bad om weer eens om jezelf te treuren. De truc is om dat niet te lang te doen en inderdaad de leermomenten mee te nemen in de acties van morgen. Nou neem van mij aan dat die ezel zich weleens meerdere malen tegen de dezelfde steen stoot. Is die steen echter kei en keihard dan ben je wel klaarwakker. Ook dan is het de kunst om in deze (kei)harde maatschappij de liefde voor je medemens in stand te houden. en dat laatste zien we helaas steeds meer verdwijnen.

Back to top button