Homepagina » UFO Database Archief » Egmond aan Zee 13 november – Zigzaggende lichtbol

Egmond aan Zee 13 november – Zigzaggende lichtbol

Naam: D.B.
Woonplaats: Egmond aan Zee

Nu al een uur iets ten oosten van Egmond aan Zee een `heldere ster` is duidelijk iets aan het doen. Vliegt zigzaggend, maakt circelvormige en 8 vormige bewegingen. Af en toe kleurt de sluierbewolking er boven een beetje groen op. Heel gaaf, kan het helaas niet filmen. Ik wil eigenlijk op blijven om hem te zien vertrekken.

Aanvullende info nagestuurde mail:

Hallo, Ik had vannacht al een melding gedaan. Ik zal wat uitgebreider laten weten wat ik zag.

Ik kon niet slapen. Ben ik naar beneden gegaan om wat te drinken. Ik kijk altijd graag even naar buiten en trok een heel helder en pulserend/flikkerend licht mijn aandacht. Het was oostelijk ik vermoed ongeveer boven Egmond aan den Hoef. Op dat moment dacht ik nog wat een felle ster! Maar ik zie opeens dat het beweegt! Korte snelle bewegingen, zigzaggen, dan weer minder snel naar links of rechts, hoger, lager, en vooral ook veel circelvormige bewegingen en 8 tjes. Wat ook opviel was dat het ook abrupt weer stil kon hangen. Tevens kleurde af en toe de lucht er omheen groen dan weer geel/oranje. Als ik het zo aanschouwde gaf het mij het gevoel dat ze ´aan het werk waren´, het was niet iets doelloos. Het maakte geen geluid. Ik ben om 2 uur mijn bed uitgegaan en heb tot 4.15 uur ernaar zitten kijken in de hooop wat meer te zien en ontdekken. Uiteindelijk maar naar bed gegaan. Ik kreeg het met mijn videocamera niet in beeld helaas, maar dat maakt me niet zo heel veel uit, ik weet wat ik gezien heb en geeft een beetje extra vertrouwen.

Groetjes,
D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

2g

Onderzoek laat zien dat 2G niets toevoegt: ‘Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!’

Een 2G- of 3G-toegangsbeleid heeft een minimaal ...

channeling

Hoe Liefde de basis is voor alles – Channeling 18-01-2022

Welkom, welkom, lief mens. We zijn blij ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x