ongebruikte categorie

Egmond aan Zee 13 november – Zigzaggende lichtbol

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.B.
Woonplaats: Egmond aan Zee

Nu al een uur iets ten oosten van Egmond aan Zee een `heldere ster` is duidelijk iets aan het doen. Vliegt zigzaggend, maakt circelvormige en 8 vormige bewegingen. Af en toe kleurt de sluierbewolking er boven een beetje groen op. Heel gaaf, kan het helaas niet filmen. Ik wil eigenlijk op blijven om hem te zien vertrekken.

Aanvullende info nagestuurde mail:

Hallo, Ik had vannacht al een melding gedaan. Ik zal wat uitgebreider laten weten wat ik zag.

Ik kon niet slapen. Ben ik naar beneden gegaan om wat te drinken. Ik kijk altijd graag even naar buiten en trok een heel helder en pulserend/flikkerend licht mijn aandacht. Het was oostelijk ik vermoed ongeveer boven Egmond aan den Hoef. Op dat moment dacht ik nog wat een felle ster! Maar ik zie opeens dat het beweegt! Korte snelle bewegingen, zigzaggen, dan weer minder snel naar links of rechts, hoger, lager, en vooral ook veel circelvormige bewegingen en 8 tjes. Wat ook opviel was dat het ook abrupt weer stil kon hangen. Tevens kleurde af en toe de lucht er omheen groen dan weer geel/oranje. Als ik het zo aanschouwde gaf het mij het gevoel dat ze ´aan het werk waren´, het was niet iets doelloos. Het maakte geen geluid. Ik ben om 2 uur mijn bed uitgegaan en heb tot 4.15 uur ernaar zitten kijken in de hooop wat meer te zien en ontdekken. Uiteindelijk maar naar bed gegaan. Ik kreeg het met mijn videocamera niet in beeld helaas, maar dat maakt me niet zo heel veel uit, ik weet wat ik gezien heb en geeft een beetje extra vertrouwen.

Groetjes,
D.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x