ongebruikte categorie

Eindhoven 11 november – Doorschijnende bol met pulserende lichten

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Eindhoven

Toen ik net, 21:45 uur, met mijn hond aan de wandel was zag ik een flikkerende verlichting in de lucht bewegen. Het is nu Glow in Eindhoven en ik was in de veronderstelling dat dit licht hier wat mee te maken had.

Ik heb daar zo even, zo’n 2 minuten staan kijken en hoewel ik het licht even daarvoor zich nog zag verplaatsen hing het nu stil, ik dacht dat het een projectie was dat op de bomen werd gereflecteerd.

Toen ik de hoek om kwam, het licht bleef tussen de bomen hangen, kon ik pas goed zien wat het was.

Het was een doorschijnende bol, iets kleiner dan een voetbal. Aan de boven- en onderkant zag ik twee snel flikkerende lichtjes, geruisloos hing het daar tussen de takken met in het midden een soort zebrapaard-achtige kern.

De bol werd vormgegeven door een lichtlichaam, en dit stond los van de pulserende lichtjes aan de boven- en onderzijde, transparant maar het was een erg opvallende verschijning!

De bol bewoog wel maar langzaam, onderzoekend leek het, op een afstand van zo’n 8 meter boven de grond, tussen de takken van de boom aan de waterkant.

Nadat ik daar zo’n 3 minuten had staan kijken bewoog het object zich over het water naar de andere zijde van het water, waar het zich verder van mij af voer. Maar met een normale, zelfs wat trage snelheid, gestaag verder van mij af.

Ik heb net nog even in de tuin staan zoeken en het leek mij dat ik in de verte nog 2 van dergelijke objecten zag.

Heeft iemand vanavond in de omgeving van Eindhoven een zelfde ervaring gehad. Ik ben benieuwd naar eventuele reacties, het was een erg opvallend schouwspel, hoe klein het ook was.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x