UFO Database Archief

Eindhoven 16 januari – Snel vliegende oranje bol

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds twee weken woon ik in Eindhoven en heb als buurman een uil, die me prachtig toezingt ´s avonds. Gisteravond om een uur of elf hoorde ik hem niet roepen, maar hard gillen. Het klonk anders dan anders. Ik keek richting zijn geschreeuw en zag een oranje bol richting het zuiden heel snel naar westen wegzweven. Het ging zo snel, dat ik niets meer kon doen, dan blij worden en met open mond staan kijken. Het is zeker niet zo´n thaise vuurballon. Die heb ik genoeg gezien met oud en nieuw, die gaan langzaam. Deze ging zo snel, dat er een orkaan zou moeten zijn geweest qua windsterkte.

Zie dat ik niet de enige ben met die oranje bol. Ben benieuwd wie het zijn. Hopelijk komen ze eens gewoon op de koffie volgende keer.

Geweldig om te ervaren.!!

Groetjes,
A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
janneke24
janneke24
12 jaren geleden

Eindhoven 18 januari oranje bol

Ik zat gisteravond omstreeks 22.30 nog gezellig bij mij thuis wat te drinken met een familielid. Opeens zagen wij een groot rond fel licht buiten in de lucht. Dit leek eveneens op een grootte oranje bol. Dit kan zeker geen vliegtuig zijn geweest. Wij zijn nog naar beneden gerend om voor te kijken. Het verdween heel snel naar boven en binnen no-time was er van een klein lichtpuntje niets meer te zien. Dit ging eveneens te snel om er uberhaupt over na te denken om het te filmen. Gezien in Eindhoven boven Bloemenbuurt-Zuid.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x