UFO Database Archief

Eindhoven 22 dec. 2010 – Luid bulderend geluid

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.G.
Woonplaats: Eindhoven

Re: "Mysterieus bulderend geluid blijkt wereldwijd fenomeen", artikel van 24 maart 2011.

Ook ik heb een luid bulderend geluid gehoord zoals beschreven in bovengenoemd artikel. De datum was 22 december 2010, het tijdstip was ’s middags rond 15:00, precies tijdstip weet ik niet. Ik liep op de Europalaan in de buurt van de Frankrijkstraat, het geluid kwam vanuit het westen en er was niets te zien in de lucht of waar dan ook.

De tijdsduur en beschrijving kwamen precies overeen met het artikel. Mijn partner, die gedurende die tijd binnen in een kantoorgebouw was heeft echter niets gehoord.

Het is het luidste geluid dat ik nooit gehoord heb en het voelde niet goed aan. Eerst zwelde het aan maar tot mijn grote opluchting verminderde het weer na verloop van tijd en eventueel is het weer gestopt.

Omdat het vliegveld van Eindhoven ook in het westen ligt vroegen we ons op dat moment af of er daar misschien iets getest of uitgeprobeerd werd. Het klonk voor mij aards, niet buitenaards, maar wel van een magnitude dat ik nog nooit eerder ervaren heb.

Met vriendelijke groet,
J.G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x