UFO Database Archief

Eindhoven 5 juni – Rond donker object met roterend rood licht

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.H.
Woonplaats: De Rips

Ik wilde graag even wat doorgeven. Ik hoop dat er meer mensen dit zwevend object hebben gezien of gefilmd, want het was behoorlijk duidelijk aanwezig en niet hoog in de lucht.

Ik zat om 9.00 binnen op mijn werk in Eindhoven centrum, aan de kanaaldijk zuid, toen zag ik rond 9.05 wat flitsen. Ik wat rondkijken en ik zag in de lucht een zwart object, de zon stond erop, het blinkte wel iets maar niet dat het glimmend was. Het was echt donker/zwart, en het gaf een rood licht wat rondging. Ik dacht eerst misschien een helikopter, maar zag geen wieken, en toen het dichterbij kwam zag ik ook dat het een ronde vorm had.

Het zweefde langzaam in oostlijke richting. Ik heb het voor ongeveer 5 min kunnen bekijken, toen was ie over het gebouw heen, dus ik heb niet kunnen zien waar ie verder naartoe ging of dat hij misschien verdween, cloakte.

Het licht ging rond, het ene keer was het goed te zien, dan aan de andere kant, dan de achterkant etc, een gedeelte van de zijkant lichtte op, dus geen lamp zeg maar echt een strook van rood licht, dat lichtte op en ging dan uit, dan was het een stuk verder zeg maar en zo steeds rond om het vaartuig heen.

Het was vandaag 05-06-2012, om 9.05 dat ik het zag boven het centrum van Eindhoven, het ging langzaam in oostelijke richting.

Het object was volgens mij toch een behoorlijk ding, zeg een grote suv, hummer in de lucht maar dan rond, zo schat ik het object in, niet heel hoog, helikopters van de politie bijv. vliegen veel lager, maar zeker geen vliegtuighoogte, dat zeker niet. Het leek rond of misschien wat ovaal van vorm.

’s Morgens (7.00 – 8.00) waren er rond en boven Eindhoven ook chemtrails te zien, misschien dat het daarop af kwam, daarna werd het bewolkter.

Zoals ik al zei ik hoop dat er iemand een foto heeft gemaakt of een filmpje, want het was best een duidelijk ding, en ging vrij langzaam. En het zou mooi zijn als die foto dan op de site te zien is, of in het niburu avondjournaal.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x