Homepagina » UFO Database Archief » Eindhoven 5 juni – Rond donker object met roterend rood licht

Eindhoven 5 juni – Rond donker object met roterend rood licht

Naam: D.H.
Woonplaats: De Rips

Ik wilde graag even wat doorgeven. Ik hoop dat er meer mensen dit zwevend object hebben gezien of gefilmd, want het was behoorlijk duidelijk aanwezig en niet hoog in de lucht.

Ik zat om 9.00 binnen op mijn werk in Eindhoven centrum, aan de kanaaldijk zuid, toen zag ik rond 9.05 wat flitsen. Ik wat rondkijken en ik zag in de lucht een zwart object, de zon stond erop, het blinkte wel iets maar niet dat het glimmend was. Het was echt donker/zwart, en het gaf een rood licht wat rondging. Ik dacht eerst misschien een helikopter, maar zag geen wieken, en toen het dichterbij kwam zag ik ook dat het een ronde vorm had.

Het zweefde langzaam in oostlijke richting. Ik heb het voor ongeveer 5 min kunnen bekijken, toen was ie over het gebouw heen, dus ik heb niet kunnen zien waar ie verder naartoe ging of dat hij misschien verdween, cloakte.

Het licht ging rond, het ene keer was het goed te zien, dan aan de andere kant, dan de achterkant etc, een gedeelte van de zijkant lichtte op, dus geen lamp zeg maar echt een strook van rood licht, dat lichtte op en ging dan uit, dan was het een stuk verder zeg maar en zo steeds rond om het vaartuig heen.

Het was vandaag 05-06-2012, om 9.05 dat ik het zag boven het centrum van Eindhoven, het ging langzaam in oostelijke richting.

Het object was volgens mij toch een behoorlijk ding, zeg een grote suv, hummer in de lucht maar dan rond, zo schat ik het object in, niet heel hoog, helikopters van de politie bijv. vliegen veel lager, maar zeker geen vliegtuighoogte, dat zeker niet. Het leek rond of misschien wat ovaal van vorm.

‘s Morgens (7.00 – 8.00) waren er rond en boven Eindhoven ook chemtrails te zien, misschien dat het daarop af kwam, daarna werd het bewolkter.

Zoals ik al zei ik hoop dat er iemand een foto heeft gemaakt of een filmpje, want het was best een duidelijk ding, en ging vrij langzaam. En het zou mooi zijn als die foto dan op de site te zien is, of in het niburu avondjournaal.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

3 oorzaken waarom je niet stopt met roken

Roken: 3 Oorzaken waarom je NIET stopt

Iedereen weet dat roken slecht is voor ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

amerika

Groot Amerikaans militair konvooi rijdt Syrië binnen op eerste dag presidentschap Biden

Twee nieuwsberichten uit het Midden-Oosten lijken te ...

fuellmich

Advocaat Reiner Fuellmich reageert op belangrijke uitspraak Duitse rechter: ‘Eerste in zijn soort’

Een rechter in Weimar in de Duitse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x