UFO Database Archief

Eindhoven 5 november – Grote driehoek met rode lampen

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar
5-11-2009 18:30uur
Bewolkt
Kleur oranje, rood
Vorm. Driehoekig met goed er achter. kreeg dan vorm als van vlieger. 2 rode punten/lampen voorin. Bevondt zich onder wolkendek, ruim 2cm in het zicht. Grootte durf ik niet te schatten, het was groot.
Richting van NW naar ZO.
 
Gister om 18:30 heb ik net mijn zoon opgehaald wanneer we teruglopen naar huis. Door de bomen lijkt het net of er in de verte een vuurpijl werd afgestoken. Ik zeg nog: kijk een pijl, niet bang zijn voor de knal. Maar deze knal bleef uit. Ik kreeg in de gaten dat het niet was wat ik dacht, het duurde immers te lang en bleef maar door vliegen. Het kwam recht op ons af en leek te vertragen. Het heeft zeker een paar minuten geduurt. Het heeft zeker 30sec boven ons bewogen. Daarna ging het in een trage vaart door in zijn richting, en versnelde. Krap 30sec later was het bijna uit het zicht verdwenen. Het maakte geen geluid of liet ook geen spoor na. Ik kan met zekerheid zeggen dat het geen vliegtuig of helicopter was. Het was driehoekig van vorm met 2 donkere rode lampen/ punten in de top van de driehoek.
 
Uiteindelijk was het heel spannend. Ben blij dat ik dit niet als enige waargenomen heb.

M.P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x