UFO Database Archief

Eindhoven 5 november – Grote laagvliegende rode lichtbol

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vanavond, 5 november 2009 om 18.35 uur, zat ik in mijn achtertuin een sigaretje te roken toen een grote, vurigrode bol boven mijn hoofd mijn huis overkwam. Hij vloog niet hard, eerder langzaam, en maakte geen geluid. Ik wist niet wat me overkwam, ik ben nooit bezig met buitenaards leven en zo, ik geloof(de) daar niet zo in. Maar dit wat ik zag was echt heel vreemd.

Nadat hij achter de bomen verdwenen was ben ik naar binnen gegaan om te googelen. Tot mijn verbazing trof ik een aantal berichten over hetzelfde verschijnsel boven mijn stad in januari en augustus van vorig jaar. Met als enig verschil dat het in die gevallen om meerdere dit soort bollen ging die met extreem hoge snelheden vlogen.

Ik ben zo onder de indruk van dit voorval dat ik nog steeds aan het googelen ben en zodoende op deze site terechtkwam. Tot mijn stomme verbazing lees ik hier een bericht over een harde explosie die in Deventer plaatsgevonden zou hebben, met daaromheen een hele serie activiteiten van de luchtmacht.

Vorige week (29 oktober 2009) hebben we hier in Eindhoven precies hetzelfde meegemaakt, een enorme explosie. In de weken ervoor vond in het luchtruim boven mijn huis een opvallend grote militaire activiteit plaats met dagelijks langdurig laag overvliegende straaljagers. Ik heb via de site van defensie een klachtenformulier voor Vliegbasis Volkel ingevuld omdat ik wilde weten wat de oorzaak van die explosie was geweest en ook wel eens wilde weten waarom hier boven de stad al wekenlang met straaljagers geoefend werd.

Er belde een medewerker terug die vertelde dat onderzocht werd of het een van hun straaljagers was geweest en dat hij terug zou bellen als hij meer zou weten. Als verklaring voor de veelvuldige aanwezigheid van straaljagers boven de stad gaf hij als verklaring dat oefeningen normaal boven zee plaatsvinden maar omdat er geen tankvliegtuig beschikbaar was hielden ze ze deze keer boven land (boven een stad??)

Nog geen 20 minuten later verscheen op de site van het Eindhovens Dagblad het bericht dat Volkel had gemeld dat het geen Nederlandse straaljager was geweest maar waarschijnlijk een buitenlandse. Dat gaf een storm van verontwaardigde reacties, de lezers namen geen genoegen met deze verklaring omdat het hoogst onwaarschijnlijk is dat buitenlandse straaljagers boven Eindhoven vliegen zonder dat Volkel daarvan op de hoogte is. Daarbij waren de meesten net als ikzelf van mening dat deze explosie veel en veel te hard was en in niets leek op het geluid dat we allemaal van vroeger kennen als er een vliegtuig door de geluidsbarrière ging. Heel vreemd vond ik dat er een reactie tussen stond van iemand die ook een klacht had ingediend bij Volkel. Hem was verteld dat er veel straaljagers boven Eindhoven hadden gevlogen omdat het slecht weer was boven de Noordzee, een heel andere verklaring dus.

De volgende ochtend kreeg ik weer een telefoontje van Volkel met de mededeling dat het (nu weer wel??) een Nederlands toestel was geweest dat op vier kilometer hoogte in duikvlucht door de geluidsbarrière was gegaan. Ik vond dat moeilijk te geloven, dat op een dergelijke geringe hoogte boven een woonwijk een vliegtuig in duikvlucht door de geluidsbarrière gaat.

De woordvoerder hield vol dat deze verklaring juist was, dat de vlieger zou worden berispt en de schade (gesprongen ruiten in mijn woonwijk!) zou worden vergoed. In de (digitale versie van)krant werd de verklaring omtrent het buitenlandse vliegtuig vreemd genoeg niet gewijzigd.

Het allervreemdste vind ik wel dat ik net weer op die site van Volkel (defensie) heb gekeken omdat ik weer per e-mail een klacht wilde indienen. Dit omdat ik dan net als vorige week iemand van de luchtmacht aan de telefoon zou krijgen om die eens goed uit te vragen over wat er nou eigenlijk allemaal aan de hand is hier. Nu blijkt het ineens niet meer mogelijk om per e-mail rechtstreeks een klacht bij Volkel in te dienen en daarover teruggebeld te worden, het gaat ineens via de publieksvoorlichting van postbus 51, het klachtenformulier zoals ik dat vorige week ingevuld heb is verdwenen.

Ik ben bepaald geen lichtgelovig mens, ben zelfs behoorlijk rationeel ingesteld, maar ik heb in de afgelopen week wèl twee keer contact gezocht met Vliegbasis Volkel vanwege:

1) een enorme explosie met in de weken daaraan voorafgaand extreme vliegactiviteiten van straaljagers boven mijn huis en

2) een grote, gloeiende, vrij laag over mijn huis vliegende rode bol.

Ik weet echt niet meer wat ik ervan moet denken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Brentti
Brentti
8 jaren geleden

Die knallen hoor je tegenwoordig wel meer.. En er is idd zeer veel te doen in de lucht de laatste tijd.. Normaal vooral op maandag en dinsdag, nu waren ze zondag ook bezig.. Soms met oorverdovend kabaal, soms zonder..

Mia
Mia
1 jaar geleden

Den Haag
1978/1979 geen idee meer welke maand.
Maar ik vermoed in November en het heel extreem koud -2 -3.

Om elf uur in de avond liep ik naar mijn auto omdat ik op stap ging.

In de verte zie ik een groot object puur wit vliegen.

Mijn gedachten ging uit wat voor experiment voert de overheid weer uit met dit object.

Ik gaf er verder geen aandacht aan en stap in mijn auto.

Na 5 minuten rijden zie ik het object over de Dedemsvaart weg boven Thierry’s Place heel langzaam vliegen en geen geluid.
Deze UFO was zo enorm groot. Vloog heel laag op geschatte hoogte 60 meter ik vermoed dat er heel veel buitenaardse mensen/wezens hier in/op wonen.
En aan de voorkant had het raampjes waar spier wit licht scheen.
Aan de onderkant zat een heleboel witte lichtjes.
Deze UFO moet vast een moederschip zijn. (Het leek op het schip van Startrek..spierwit, veel witte lichtjes, voorkant raampjes.)

En in eens verdween het. Op dat moment besefte ik dat ik een UFO moeder schip heb gezien.

De maandag erop stond er in de krant dat boven Amsterdam kleine ronde UFO’s waren gezien..ik vroeg mij af of dit met het moederschip had te maken.

Ik vermoed dat deze kleine ufo’s eruit zijn gestuurd op verkenning.

Ik vertelde dit aan mijn familie, vrienden en kennissen wat ik heb gezien. Natuurlijk zaten zij mij aan te kijken of ik gek was geworden en dat het een fantasie was…misschien ook verzonnen.

Maar ik weet wat ik heb gezien en ik vond het fascinerend en bevoorrecht dat ik een UFO heb gezien.

Ik denk niet dat deze buitenaardse wezens ons willen aanvallen zij houden de mensheid in de gaten of wij wel de aarde waardig zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x