UFO Database Archief

Eindhoven 6 januari – Zwart stilhangend object

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik zou graag een melding door willen geven. Ik keek vanmorgen door het raam om 8.25 uur en toen zag ik een zwart object in de lucht, het hing boven de huizen aan de overkant van de straat. Ik heb het getekend in Paint, zodat je kan zien hoe het eruit zag.

Het was helemaal zwart. Het verdween toen ik het waarnam. Daarna zag ik 2x een wit, rond object in de lucht. Het was helemaal niet groot. Het was net zo mooi fel als een ster, maar zeker wel groter dan een ster. Het bevond zich achter een boom aan de overkant van de straat bij diezelfde huizen. Toen ik het zag, verdween het weer. Daarna zag ik het nog 1x een stukje verderop in de lucht en na 1 seconde verdween het ook weer en toen heb ik het niet meer gezien.

Heb je ooit gehoord dat iemand zo’n zelfde zwarte object in de lucht waarnam? Ik vond het wel een heel aparte vorm hebben!

Groetjes,
S.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x