UFO Database Archief

Eindhoven 9 januari – Groot rood fel licht

Help mee door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beste Niburu (medewerkers),

het is alweer een tijdje terug dat ik iets moois heb mogen meemaken, maar gisteravond was het dan eindelijk zover.

Ik zat op de fiets richting huis (ik woon in Eindhoven), en zag een heel groot rood licht in de lucht. Toen ik naar de plek fietste waar het eerst bovenhing, kon ik het niet meer zien, de lamp was ineens weg. Maar toen ik verderop naar de rotonde keek, zag ik hem daar weer boven hangen.

Hier ben ik weer naartoe gefietst en hij werd telkens heel fel om daarna weer uit te gaan. Bij die rotonde ben ik gestopt om te kijken waar hij heen ging. Toen hij voor het laatst fel werd en uitging, schoot er 4/5 seconde later iets met hele hoge snelheid eerst een beetje naar rechts toe, en daarna een nog langere baan naar links, en toen was het weg!

Nou heb ik al redelijk wat rare dingen in de lucht gezien, en van dichtbij zelfs een keertje, maar ik heb nog nooit zo’n groot licht in de lucht gezien, wat vervolgens wegschoot.

Ik wilde dit even delen met jullie, omdat ik niet weet of er meerdere getuigen zijn.

Mvg,
R.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x