UFO Database Archief

Eindhoven januari – Rode en witte flikkerende lichtbollen

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.J.
Woonplaats: Eindhoven

Ik heb ongeveer drie weken geleden meerdere ufo’s gespot, en omdat mijn omgeving me als gek verklaard, wil ik dit met iemand delen die het begrijpt en mij serieus neemt.

Al sinds een paar maanden geleden zag ik een witte ster aan de hemel in de nachten, altijd op dezelfde plek, uit mijn raam, onbewegelijk. Deze had rode en blauwe flikkerende lichtjes rond het. Ik besteedde hier verder geen aandacht aan, dit was al maanden lang. Maar 3 weken geleden gebeurde er iets ongelofelijk vreemds. Overal aan de hemel begonnen dezelfde, kleinere, witte balletjes met rode en witte flikkerende lichtjes te verschijnen. Allemaal deden ze een andere herhalende beweging, het zou kunnen dat ik me dit verbeeldde. Ik dacht dat ik gek was en dat ik het me verbeeldde. Maar toen ik naar rechts keek, zag ik twee van die witte sterretjes om elkaar heen draaien in een cirkel. Deze waren erg duidelijk te zien, en ik wist dat ik me bij deze onmogelijk verbeeldde. ik heb er uren naar gestaard tot ik in slaap viel. Ik heb het proberen op te nemen, maar mijn camera nam het niet op. Sinds die ervaring is de grote witte ster met blauwe en rode lichtjes verdwenen. Dit is GEEN grap. Ik hoop dat u me gelooft. Ik geloof wat ik heb gezien.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
10 jaren geleden

Camera

Het is wel jammer dat je camera niks kon opnemen.
Het zou meer geloofwaardiger overkomen als je ’t wel kon opnemen. Vooral in deze tijd waar een camera overal in zit (Telefoon, Laptop, enz…)

groetjes,

Rasa

Anonymous
Anonymous
10 jaren geleden

Het is oké

Hoi R.J.

je hebt idd iets meegemaakt wat de meeste mensen niet willen geloven. Het is eenmaal zo.. als mensen iets niet kunnen begrijpen/voorstellen, kiezen ze er zonder enige beredenering voor om het te beschouwen als onzin.

Mijn tip voor jou is; maak je niet druk om het feit dat mensen je niet geloven. Je bent nu bloot gesteld aan iets wat nieuwe deuren voor je gaat openen. Doe je eigen onderzoek op internet en zoek je ‘eigen waarheid’.

wibaq
wibaq
10 jaren geleden

Exact hetzelfde zie ik nu al 3 nachten op rij.
Telkens vanaf ongeveer dezelfde plek in de volledige open lucht en ondanks de sterke bewolking.
Iets van ronddraaiend object met diverse rode lichtjes met daarom heen steeds weer tientallen vliegende witte lichtjes die zich met grote snelheid kunnen verplaatsen danwel in de buurt blijven van het draaiende object.
Soms verdwijnend achter de wolken maar even later weer zichtbaar.
Ik weet niet wat het is maar wel erg mooi.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x