Homepagina » Straling » Elektrosensitiviteit: moeten we allemaal ons mobieltje weggooien?
Elektrosensitiviteit: moeten we allemaal ons mobieltje weggooien?

Elektrosensitiviteit: moeten we allemaal ons mobieltje weggooien?

Maakt het moderne leven ons ziek? Mensen die last hebben van elektrosensitiviteit zeggen van wel. Zijn hun beweringen uit de lucht gegrepen of moeten we allemaal ons mobieltje weggooien?

Tim Hallam (36) uit Engeland doet er alles aan om te ontsnappen aan straling die wordt veroorzaakt door Wi-Fi, telefoons, televisieschermen en spaarlampen.

Hallam sliep eens een hele zomer in de schuur van zijn woning om te ontsnappen aan de krachtige Wi-Fi-router van zijn flatgenoot. Hij kreeg last van hoofdpijn, spierpijn, droge ogen, geheugenverlies en prikkelbaarheid.

Hoogspanningsmasten

In de jaren zeventig keek Hallam naar de televisieserie The Changes, waarin mensen in de toekomst allergisch worden voor elektriciteit. Ze werden in de serie vooral ziek door hoogspanningsmasten. Het idee dat elektromagnetische velden onze gezondheid beïnvloeden stamt uit de jaren zestig. De Amerikaanse arts Robert O. Becker sprak zich op televisie openlijk uit tegen hoogspanningsmasten.

Als elektromagnetische straling gevaarlijk is voor mensen, zijn er nu meer risico’s dan 40 jaar geleden. Dankzij de telecomindustrie zijn wereldwijd meer dan een miljard mensen in het bezit van een mobiele telefoon. In Groot-Brittannië zijn er meer contracten voor mobiele telefonie dan mensen. Daarnaast zal de nieuwe 4G-standaard 98 procent van het land bestrijken.

Elektrosensitiviteit is een politiek gevoelige kwestie. Mensen die eraan lijden komen lijnrecht tegenover de industrie en de overheden te staan, die profiteren van de uitrol van de mobiele netwerken. “Ik denk dat de cellen van alle mensen worden beïnvloed,” zei Hallam. “Er zijn experimenten gedaan die hebben aangetoond dat de straling het DNA beschadigt en de bloed-hersenbarrière beïnvloedt.”

Verbod

De Raad van Europa stelt in een rapport uit 2011 dat kinderen door elektromagnetische golven uit Wi-Fi en mobiele telefoons mogelijk worden blootgesteld aan gezondheidsrisico’s, ook wanneer het gaat om stralingsniveaus die onder de huidige drempels liggen. De Raad pleit voor een verbod op mobieltjes, Wi-Fi-netwerken en DECT-telefoons in klaslokalen.

Elektro hypersensitiviteit (EHS) is echter controversieel. Zweden erkent EHS als een ‘functionele beperking’, maar het zijn de patiënten en niet de artsen die de diagnose stellen.

Moeten we onze leefstijl radicaal veranderen? Moeten we minder mobiel gaan bellen? Moeten we van de Wi-Fi af? Tot er definitief uitsluitsel komt over de gevolgen van elektromagnetische straling hebben patiënten te maken met een machtige telecomindustrie en een nog machtigere overheid, twee partijen die niet gemakkelijk zullen wijken.

Bron: Guardian.co.uk

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Wesley schreef:

  Wat ik nu ga zeggen vereist wat begrijpend leesvermogen.

  Ik denk dat electromagnetische straling wel degelijk invloed op ons kan hebben. Maar tegelijkertijd denk ik dat de mensen die er allerlei klachten aan over houden, dat het bij hen vooral tussen de oren zit.

  Voor zover ik weet is er nog nooit iemand in geslaagd in een fatsoenlijk experiment te zeggen of de wifi router aan of uit staat. En dat 10 keer op rij, en 10 keer goed. Of 100 keer, of 1000 keer.

  Ja, ik weet dat er nu allerlei mensen hier gaan zeggen dat ze het direct merken. Dat geloof ik niet. Ben je overtuigd dat je het wel kunt, meld je dan bij een onderzoeker.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  ben der wel mee eens, dat er gekke stralingen van de wifi apparaten afkomen..

  denk ook dat kinderen hier meer vatbaarder voor zijn dan volwassenen, tegenwoordig zie je toch allemaal jongelui rondlopen en alleen maar op hun mobieltje kijken.. ze jagen hunzelf de dood in, omdat ze ook niet goed opletten wat er om hun heen gebeurd en dit komt niet door straling maar gewoon door het bezig zijn met je mobieltje!

  0 likes
 • David schreef:

  Hij moet dan ook uitkijken voor de zon, die grote hoeveelheden elektromagnetische straling maakt.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  Ben ervan overtuigd, dat die spaarlampen zeer schadelijk zijn. Er is nog niet zo lang geleden op tv, een programma op geweest. Daarin lieten ze zien d.m.v. metingen, op een osciloscoop e.d. dat de storingen, die deze lampen veroorzaken komt, doordat deze niet goed genoeg gefilterd worden. En een onzuivere lijn laten zien op de scoop. Luister maar eens naar de middengolf, op de radio. Dan hoor je wat voor vreselijke storingen deze lampen veroorzaken op het radioverkeer. Datzelfde geldt ook voor het draadloze WIFI. Ik heb zelfs last van mijn radio-ontvangst, van modems van de buren. De telefoon is helemaal vreselijk. Omdat dit pulsgewijs gaat, is het des te gevaarlijker. En de allerergste, zijn toch wel de zendmasten, bij je in de buurt. Daar komen honderden Kilowatt’ s af van die dingen. Dus ik neem dit bericht hierboven wel degelijk serieus. Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.

  0 likes
 • Marijn schreef:

  Straling van routers, mobieltjes en zendmasten heeft wel degelijk een negatieve werking op het lichaam.

  Check deze docu; Zembla, ziek van je mobieltje.

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1261572

  0 likes
 • Hydra schreef:

  Volgens mij is er nog veel meer straling waar wij aan worden blootgesteld. Namelijk uit het heelal en van de zon. Zie Dutchsinse/project Camelot op Youtube. Ik betwijfel of het er voor weglopen of verstoppen, wel de juiste beslissing is. Is het niet verstandiger om naar manieren te zoeken om ermee om te gaan. Er beter tegen bestand te geraken? Niet te focussen op alle narigheid die je kunt krijgen van die straling?

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Peter II”]Ben ervan overtuigd, dat die spaarlampen zeer schadelijk zijn. Er is nog niet zo lang geleden op tv, een programma op geweest. Daarin lieten ze zien d.m.v. metingen, op een osciloscoop e.d. dat de storingen, die deze lampen veroorzaken komt, doordat deze niet goed genoeg gefilterd worden. En een onzuivere lijn laten zien op de scoop. Luister maar eens naar de middengolf, op de radio. Dan hoor je wat voor vreselijke storingen deze lampen veroorzaken op het radioverkeer. Datzelfde geldt ook voor het draadloze WIFI. Ik heb zelfs last van mijn radio-ontvangst, van modems van de buren. De telefoon is helemaal vreselijk. Omdat dit pulsgewijs gaat, is het des te gevaarlijker. En de allerergste, zijn toch wel de zendmasten, bij je in de buurt. Daar komen honderden Kilowatt’ s af van die dingen. Dus ik neem dit bericht hierboven wel degelijk serieus. Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]
  Ik woon midden in Rotterdam. Heb alleen maar spaarlampen en ledlampen, op 1 kroonluchter na, daar zitten gloeilampen in omdat dat mooier staat. In mijn huis kan ik ongeveer 8 wifi netwerken van buren + mijn eigen netwerk opvangen. Er zijn overal hotspots. En ik heb nergens last van. Misschien een andere radio aanschaffen?

  0 likes
 • garriet60 schreef:

  als je zeker wilt weten of het werkelik waar is wat er hier beschreven wordt dan laatr je al ?? deze dingen verweideren uit huis ! en doe je ook je mobiel weg en dan na verloop van tijd ku je misscien?? zeggen dat het zo is dat de electra impuls niet goed is voor de mens ! maar dit kun je eigenlijk alwel merken op de straat en sportvelden de mensen hebben eigelijk allemaal al een kronkel in hun hersenen .en dit wordt van kwaad tot erger ,dus wij moet eigen lijk allemaal deze ROTZOOI weggooien .doen we niet want het is zo gemakel;ijk om te janken en een ander de schuld in de schoennen schuiven .terwijl je het zelf doet dus mensen denk na over dit materiaal of houden of stoppen met janken .en dan is het gewoon EIGENSCHULD DIKKE BULT gooi weg die bende.en neem weer een gewone telefoon en gooi de rest de deur uit

  0 likes
 • Dennis schreef:

  [quote name=”Wesley”]Wat ik nu ga zeggen vereist wat begrijpend leesvermogen.

  Ik denk dat electromagnetische straling wel degelijk invloed op ons kan hebben. Maar tegelijkertijd denk ik dat de mensen die er allerlei klachten aan over houden, dat het bij hen vooral tussen de oren zit.

  Voor zover ik weet is er nog nooit iemand in geslaagd in een fatsoenlijk experiment te zeggen of de wifi router aan of uit staat. En dat 10 keer op rij, en 10 keer goed. Of 100 keer, of 1000 keer.

  Ja, ik weet dat er nu allerlei mensen hier gaan zeggen dat ze het direct merken. Dat geloof ik niet. Ben je overtuigd dat je het wel kunt, meld je dan bij een onderzoeker.[/quote]

  Begrijpend leesvermogen?

  Is de tekst zo moeilijk te volgen dan?

  Ik krijg een beetje het idee dat jij op mensen neerkijkt, maargoed.

  Voor de rest ben ik het wel met je eens, wat wi-fi betreft en dergelijke, Umts daarentegen is wel degelijk wetenschappelijk bewezen dat het de gezondheid van bomen aantast, en het feit dat onze ‘uhum’ koningin de mast bij haar heeft laten verwijderen zegt voor mij ook al genoeg.

  Desondanks blijft het gewoon heel moeilijk hier wetenschappelijk bewijs voor te leveren, omdat elk mens hier anders op reageert en er zo nooit consistente uitslagen zullen zijn.

  0 likes
 • White Wizard schreef:

  Ja, het blijft een interessant onderwerp met veel kwalificaties. Er is inderdaad heel veel natuurlijke straling uit b.v. de cosmos. Het verschil met de onnatuurlijke straling is dat deze harmonisch is, de onnatuurlijke is niet harmonisch voor de mens( en dier en plant en..) en daar zit hem de crux. Ook is de sterkte een probleem, de radio staat heel hard aan en het liedje wat gespeeld word (informatie) is niet om aan te horen, verschil tussen Bach ( harmonisch) en death metal ( onharmonisch) . je eigen veld sterk en zuiver houden is voorlopig het enige middel om de ellende buiten te houden. Let op met energetische beschermmiddelen, voor je het weet ben je “geswitcht”en reageert je lichaam precies verkeerd om met alle gevolgen van dien!

  0 likes
 • Red Skywalker schreef:

  Maak hier eens een studie van:

  http://nulpuntenergie.net/index.php/archief/590-electrosmog-longitudinale-golven

  “hyperschall”

  Helaas alleen Duitstalig.

  0 likes
 • RRR schreef:

  Loop voor de gein is met een geigerteller door je huis, en dan met name waar je veel zit en slaapt.

  Wat je dan aan storende straling opvangt is verbazingwekkend.
  Wij hebben een leiding vitaliser en wat aarde-platen aangeschaft bij heerlijkwater.nl, Harmen heeft voor en na plaatsing gemeten zowel met wiggelroede als geigerteller.

  Wereld van verschil, iedereen die bij ons komt voelt de rust en ervaart thuis zijn ook echt als thuis zijn.
  Wat je ook wel hebt in een houten (vakantie) huis midden in het bos of bergen.

  Zorg dat je thuis aankunt sterken en een veilige slaap plaats hebt.
  Dan overleef je de dag buitens huis.
  Kom je terug van werk met lichte hoofdpijn door alle straling dan is dit binnen mum van tijd verdwenen zodra je binnen stapt.

  Kost wat maar dan heb je wat.
  En ik heb met eigen ogen gezien hoe de ‘negatieve’ energie is omgevormd tot positieve energie.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Als je wil weten of die straling echt werkt????Leg dan s,nachts fijn zo,n mobiel ding naast je op het nachtkastje,en blijf onverstoord slapen, wat je never niet lukt( om de haverklap wakker).Waarom hebben meer dan een miljoen mensen tegen woordig last van gewrichtspijnen en spierpijnen zonder verklaring??STRALING!!!De straling die sinds het begin van de jaren ’80 met een factor van 20.000 is toegenomen.

  Wat op dit moment nog “maar” een miljoen is, zal binnen niet al te lange tijd doorgroeien naar twee miljoen en nog meer. Want uiteindelijk is niet één lichaam bestand tegen een permanent bombardement van schadelijke straling. Het kan toch niet zo zijn dat er “zomaar ineens” een groep van een miljoen mensen dit soort klachten heeft?

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”Peter II”] En de allerergste, zijn toch wel de zendmasten, bij je in de buurt. Daar komen honderden Kilowatt’ s af van die dingen. Dus ik neem dit bericht hierboven wel degelijk serieus. Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]
  Dus je bent verhuisd. En sindsdien heb je klachten.

  Welke variabelen zijn er nog weg te strepen, naast die mast?
  Nieuw/oud huis, goede/slechte isolatie en andere (lucht)vochtigheid in dit huis, stad/platteland, snelweg in de buurt, zware industrie, ben je meer koffie gaan drinken, eet je anders, recent gescheiden en daarom verhuisd, treinen die je ‘s nachts wakker houden, andere gordijnen, et cetera, et cetera. Ik roep maar wat mogelijkheden. Er zijn er nog tientallen.

  Wat maakt je zo zeker dat het die mast is?

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”White Wizard”]Ja, verschil tussen Bach ( harmonisch) en death metal ( onharmonisch) . je eigen veld sterk en zuiver houden is voorlopig het enige middel om de ellende buiten te houden. [/quote]
  Je haalt een persoonlijke smaak er bij, om iets aan te tonen. Weinig sterk argument.
  Pas je op je energieveld?

  0 likes
 • Solman schreef:

  Sinds het mobiele gedoe worden mannen steeds eerder kaal.

  0 likes
 • magda schreef:

  Eigenlijk is het niet zo raar dat er steeds meer mensen zijn die daar gevoelig voor zijn.de mensheid is aan het transformeren net als de aarde.wanneer het voedsel,lucht het drinkwater steeds meer stoffen bevat dat wij mensen in ons opnemen bv aluminium dan word je vanzelf een supergeleider.Door al die uitbreiding van zendmasten die aangestuurd kunnen worden via haarp kun je alles regelen.Iedere emotie heeft zijn eigen frequentie ze kunnen in een mum van tijd iedereen depressief maken.Alles voor het geld,Wanneer een telecom gigant het verbied om op zijn kantoor ook maar iets draadloos te plaatsen en zijn kinderen de enigste zijn die geen mobiel hebben dan snap je toch hoe het zit.

  0 likes
 • Stardancer schreef:

  Straling is niet goed maar mensen die er veel klachten van hebben zouden er eens over na kunnen denken of ze misschien beter hun levensstijl kunnen veranderen.

  Heb je er last van: ga dan geen uren zitten bellen of whatsappen. En zet de pc eens uit. Ga naar buiten.
  Veel klachten veroorzaakt men zelf.

  0 likes
 • Stardancer schreef:

  [quote name=”Peter II”]Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]

  Zoals ik dit les woonde je eerst ergens andrs en had je geen hoofdpijn en nu wel.
  Iedere dag hoofdpijn lijkt mij niet goed.
  Ga er eens mee naar de dokter. Het kan stress zijn maar ook fysiek.

  0 likes
 • Eden schreef:

  [quote name=”David”]Hij moet dan ook uitkijken voor de zon, die grote hoeveelheden elektromagnetische straling maakt.[/quote]
  En daarom is er na miljarden jaren nog leven hier: de aarde is omringt door een magnetisch veld, een athmosphere en een ionosphere. Wij mogen van geluk spreken dat deze planeet zo leefbaar is voor ons en zouden er heel zuinig op moeten zijn.

  0 likes
 • RRR schreef:

  [quote name=”Wesley”]quote]
  Ik woon midden in Rotterdam. Heb alleen maar spaarlampen en ledlampen, op 1 kroonluchter na, daar zitten gloeilampen in omdat dat mooier staat. In mijn huis kan ik ongeveer 8 wifi netwerken van buren + mijn eigen netwerk opvangen. Er zijn overal hotspots. En ik heb nergens last van. Misschien een andere radio aanschaffen?[/quote]

  Misschien had je anders gerageerd als je hier wel last van had.
  Ik ben blij voor je dat je bewust of onbewust geen last hebt van de straling om je heen.
  Echter is het niet voor niets dat stads mensen zulke horken en zombi’s zijn vergeleken met mensen buiten de stad.
  Maar dat daar gelaten.

  De testen met straling gebeuren niet op mensen maar een zak met zout water of een zak zand moet de mens voorstellen, en daar testen ze producten op.

  Echter zijn wij meer dan een zak zand of zout water.

  Wat hunting wolf al aanhaalt, en zijn heden ten dagen TE veel mensen (jong en oud) die vage klachten hebben en niet of nog nauwelijks normaal slapen.
  Hun eet gewoonten speelt een grote rol ! maar ook zeker alle disharmonische energie om hun heen.
  Echter zijn ze zich daar niet bewust van.

  Ik wordt dan ook pislink als ik zie dat ouders de mini mensjes laten spelen met smartphones en ipads.

  Laat dat kind G*%@%%# met speelgoed spelen zoals ze zelf hebben gedaan.

  0 likes
 • Dedenker. schreef:

  [quote name=”RRR”][quote name=”Wesley”]quote]
  Ik woon midden in Rotterdam. Heb alleen maar spaarlampen en ledlampen, op 1 kroonluchter na, daar zitten gloeilampen in omdat dat mooier staat. In mijn huis kan ik ongeveer 8 wifi netwerken van buren + mijn eigen netwerk opvangen. Er zijn overal hotspots. En ik heb nergens last van. Misschien een andere radio aanschaffen?[/quote]

  Misschien had je anders gerageerd als je hier wel last van had.
  Ik ben blij voor je dat je bewust of onbewust geen last hebt van de straling om je heen.
  Echter is het niet voor niets dat stads mensen zulke horken en zombi’s zijn vergeleken met mensen buiten de stad.
  Maar dat daar gelaten.

  De testen met straling gebeuren niet op mensen maar een zak met zout water of een zak zand moet de mens voorstellen, en daar testen ze producten op.

  Echter zijn wij meer dan een zak zand of zout water.

  Wat hunting wolf al aanhaalt, en zijn heden ten dagen TE veel mensen (jong en oud) die vage klachten hebben en niet of nog nauwelijks normaal slapen.
  Hun eet gewoonten speelt een grote rol ! maar ook zeker alle disharmonische energie om hun heen.
  Echter zijn ze zich daar niet bewust van.

  Ik wordt dan ook pislink als ik zie dat ouders de mini mensjes laten spelen met smartphones en ipads.

  Laat dat kind G*%@%%# met speelgoed spelen zoals ze zelf hebben gedaan.[/quote]

  doe niet zo ouderweds joh.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Dennis”][quote name=”Wesley”]Wat ik nu ga zeggen vereist wat begrijpend leesvermogen.

  Ik denk dat electromagnetische straling wel degelijk invloed op ons kan hebben. Maar tegelijkertijd denk ik dat de mensen die er allerlei klachten aan over houden, dat het bij hen vooral tussen de oren zit.

  Voor zover ik weet is er nog nooit iemand in geslaagd in een fatsoenlijk experiment te zeggen of de wifi router aan of uit staat. En dat 10 keer op rij, en 10 keer goed. Of 100 keer, of 1000 keer.

  Ja, ik weet dat er nu allerlei mensen hier gaan zeggen dat ze het direct merken. Dat geloof ik niet. Ben je overtuigd dat je het wel kunt, meld je dan bij een onderzoeker.[/quote]

  Begrijpend leesvermogen?

  Is de tekst zo moeilijk te volgen dan?

  [/quote]Dat laat ik ter beoordeling aan de lezer van mijn tekst.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”RRR”]Loop voor de gein is met een geigerteller door je huis, en dan met name waar je veel zit en slaapt.

  Wat je dan aan storende straling opvangt is verbazingwekkend.
  Wij hebben een leiding vitaliser en wat aarde-platen aangeschaft bij heerlijkwater.nl, Harmen heeft voor en na plaatsing gemeten zowel met wiggelroede als geigerteller.

  Wereld van verschil, iedereen die bij ons komt voelt de rust en ervaart thuis zijn ook echt als thuis zijn.
  Wat je ook wel hebt in een houten (vakantie) huis midden in het bos of bergen.

  Zorg dat je thuis aankunt sterken en een veilige slaap plaats hebt.
  Dan overleef je de dag buitens huis.
  Kom je terug van werk met lichte hoofdpijn door alle straling dan is dit binnen mum van tijd verdwenen zodra je binnen stapt.

  Kost wat maar dan heb je wat.
  En ik heb met eigen ogen gezien hoe de ‘negatieve’ energie is omgevormd tot positieve energie.[/quote]Een geiger teller meet geen elektromagnetische velden maar slechts ioniserende straling. En daar valt de straling uit routers, telefoons umts masten niet onder.

  Wat jij opvangt is waarschijnlijk radioactieve straling afkomstig uit de bakstenen van je huis.

  0 likes
 • DingieM schreef:

  [quote name=”Stardancer”][quote name=”Peter II”]Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]

  Zoals ik dit les woonde je eerst ergens andrs en had je geen hoofdpijn en nu wel.
  Iedere dag hoofdpijn lijkt mij niet goed.
  Ga er eens mee naar de dokter. Het kan stress zijn maar ook fysiek.[/quote]

  Is het zo moeilijk te lezen wat-ie zegt? Lijkt me toch duidelijk!

  0 likes
 • henk schreef:

  Ik hoef niks weg te gooien, ik heb geen mobiel..

  Alles draait om mind control in deze wereld.

  School, tv, overheid, krant etc.
  maar ook chemtrails, bewerkt voedsel, straling etc. een hoop mensen denken dan gelijk dat bedoelt word dat ze ideen in je kop stralen. nee niks daarvan.. het is allemaal om je in een staat van onbewustzijn te houden.. in de left-brain prison, voor de meeste mensen..

  http://whatonearthishappening.com/images/stories/woeih/podcast/002/04.jpg
  Als je linkerhersenhelft de dominante is word je reptielenbrein zeg maar CEO van je brein, als je rechterhersenhelft dominant is word je emotionele zoogdierenbrein de CEO, maar als ze in balans zijn is het menselijke brein CEO van je brein, zoals het hoort.

  http://whatonearthishappening.com/images/stories/woeih/podcast/002/07.jpg
  http://whatonearthishappening.com/images/stories/woeih/podcast/002/08.jpg

  chemtrails zitten metalen enzo in die voor symptomen zorgen als slechte concentratie, snel geirriteerd etc.

  Met straling heb je ook dat soort dingen, maar ook heeft iedereen een unieke hersenfrequentie of wat dan ook, waar ze je ook vast specifiek mee aan kunnen vallen (targeted individuals), die alarm torens die iedere eerste maandag van de maand afgaan vertrouw ik ook voor geen meter.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”RRR”][quote name=”Wesley”]quote]
  Ik woon midden in Rotterdam. Heb alleen maar spaarlampen en ledlampen, op 1 kroonluchter na, daar zitten gloeilampen in omdat dat mooier staat. In mijn huis kan ik ongeveer 8 wifi netwerken van buren + mijn eigen netwerk opvangen. Er zijn overal hotspots. En ik heb nergens last van. Misschien een andere radio aanschaffen?[/quote]

  Misschien had je anders gerageerd als je hier wel last van had.
  Ik ben blij voor je dat je bewust of onbewust geen last hebt van de straling om je heen.
  Echter is het niet voor niets dat stads mensen zulke horken en zombi’s zijn vergeleken met mensen buiten de stad.
  Maar dat daar gelaten.

  De testen met straling gebeuren niet op mensen maar een zak met zout water of een zak zand moet de mens voorstellen, en daar testen ze producten op.

  Echter zijn wij meer dan een zak zand of zout water.

  Wat hunting wolf al aanhaalt, en zijn heden ten dagen TE veel mensen (jong en oud) die vage klachten hebben en niet of nog nauwelijks normaal slapen.
  Hun eet gewoonten speelt een grote rol ! maar ook zeker alle disharmonische energie om hun heen.
  Echter zijn ze zich daar niet bewust van.

  Ik wordt dan ook pislink als ik zie dat ouders de mini mensjes laten spelen met smartphones en ipads.

  Laat dat kind G*%@%%# met speelgoed spelen zoals ze zelf hebben gedaan.[/quote]
  En als jij er geen last van had had je ook anders gereageerd. Logisch.

  En ik weet niet precies wat jij verstaat onder horken maar dat stadse inwoners anders zijn dat plattelanders is altijd al zo geweest. Dat is niet iets van de laatste 10 jaar.

  Wat betreft slaapproblemen en vage klachten. Heb je enige cijfers die dat onderbouwen? Op basis van onderbuikgevoel discussieren is zo lastig.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Hunting Wolf”]Als je wil weten of die straling echt werkt????Leg dan s,nachts fijn zo,n mobiel ding naast je op het nachtkastje,en blijf onverstoord slapen, wat je never niet lukt( om de haverklap wakker).Waarom hebben meer dan een miljoen mensen tegen woordig last van gewrichtspijnen en spierpijnen zonder verklaring??STRALING!!!De straling die sinds het begin van de jaren ’80 met een factor van 20.000 is toegenomen.

  [/quote]
  Mijn telefoon ligt al sinds jaar en dag op mijn nachtkastje. Nergens last van.

  Hoe kom je er bij dat meer dan een miljoen mensen klachten hebben? En hoe weet je dat die klachten er 50 jaar geleden niet waren? En stel dat je gelijk hebt, hoe weet je dan dat het door straling komt en niet doordat we bijvoorbeeld meer stress hebben?

  0 likes
 • Ronald Soeverein Men schreef:

  Toch heeft het universum daar een oplossing voor gegeven. Kijk maar eens bij BioGenesis. Ik heb een handy chip gekocht en ik heb nergens meer last van. Er zijn ook mooie kettingen of kaartjes die je beschermen voor stralingen van computers en UMTS masten en ga zo maar door. Rondom je telefoon vormt er zich een tachyonenveld. Dit veld neutraliseert de straling voortdurend. Een echte aanrader. Dus, niet altijd maar zeuren en klagen. Doe hier iets mee. Je gezondheid is oh zo belangrijk.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”theo”][quote name=”Peter II”] En de allerergste, zijn toch wel de zendmasten, bij je in de buurt. Daar komen honderden Kilowatt’ s af van die dingen. Dus ik neem dit bericht hierboven wel degelijk serieus. Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]
  Dus je bent verhuisd. En sindsdien heb je klachten.

  Welke variabelen zijn er nog weg te strepen, naast die mast?
  Nieuw/oud huis, goede/slechte isolatie en andere (lucht)vochtigheid in dit huis, stad/platteland, snelweg in de buurt, zware industrie, ben je meer koffie gaan drinken, eet je anders, recent gescheiden en daarom verhuisd, treinen die je ‘s nachts wakker houden, andere gordijnen, et cetera, et cetera. Ik roep maar wat mogelijkheden. Er zijn er nog tientallen.

  Wat maakt je zo zeker dat het die mast is?[/quote]

  Omdat er andere buurtbewoners zijn met dezelfde klachten, om maar een voorbeeld te noemen ? Beetje raar dan of niet ?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Hunting Wolf”]Als je wil weten of die straling echt werkt????Leg dan s,nachts fijn zo,n mobiel ding naast je op het nachtkastje,en blijf onverstoord slapen, wat je never niet lukt( om de haverklap wakker).Waarom hebben meer dan een miljoen mensen tegen woordig last van gewrichtspijnen en spierpijnen zonder verklaring??STRALING!!!De straling die sinds het begin van de jaren ’80 met een factor van 20.000 is toegenomen.

  [/quote]
  Mijn telefoon ligt al sinds jaar en dag op mijn nachtkastje. Nergens last van.

  Hoe kom je er bij dat meer dan een miljoen mensen klachten hebben? En hoe weet je dat die klachten er 50 jaar geleden niet waren? En stel dat je gelijk hebt, hoe weet je dan dat het door straling komt en niet doordat we bijvoorbeeld meer stress hebben?[/quote]
  EenVandaag Paasmaandag heeft haar uitzending aan dit fenomeen van een miljoen mensen met last van gewrichtpijnen en spierpijnen uitgezonden. http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1335137dit over de straling:Niet alleen omdat de zon schijnt, maar simpelweg omdat deze mensen hun lichamen zijn blootgesteld aan bijvoorbeeld de dagelijkse dosis straling die iedereen van ons voor de kiezen krijgt. Nog los van allerlei andere schadelijke vervuiling van onze lucht, voedsel en water.Medicijnen die niet helpen.En dat wat ik dus al vermeld heb.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  Wesley zei:

  ‘ Ik woon midden in Rotterdam. Heb alleen maar spaarlampen en ledlampen, op 1 kroonluchter na, daar zitten gloeilampen in omdat dat mooier staat. In mijn huis kan ik ongeveer 8 wifi netwerken van buren + mijn eigen netwerk opvangen. Er zijn overal hotspots. En ik heb nergens last van. Misschien een andere radio aanschaffen? ‘

  Heel fijn voor je Wesley, dat je nergens last van hebt ! Je telefoon ligt naast je op het nachtkastje en ook daar slaap je doorheen, schrijf je elders. Zolang je maar slaapt, heb je ook nergens last van. Dat had ik ook niet, totdat ik stijf naast zo’ n mast kwam te wonen. Ik weet het… eigen risico, maar dacht zal wel wat meevallen. Net zoals jij nu reageert, zeg maar. Niet dus. Want, sinds ik hier woon, de ene klacht na de andere, terwijl ik daarvoor fluitend door het leven ging. Wat die storing aangaat. Een nieuwe radio heb ik inmiddels aangeschaft, maar ook daar dezelfde ontvangst-klachten. Ik heb het dan niet over een ontvanger, aangesloten op een kabeltje, of zo he. Gewoon zo uit de ether. Moet je horen, hoe dat knettert en bromt. Ben namelijk ook luister-amateur. (KG e.d.) Je hoeft geen expert te zijn, om er achter te komen, waar al die storing vandaan komt. Als ik s’ avonds op de middengolf luister en ik knal mijn spaarlamp uit, is de storing weg. Zou dat ook hier weer aan mijn splinternieuwe radio liggen, denk je ? Mijn buren zijn geregeld op vakantie en gaan de modems bij hen uit. Kan dan heerlijk rustig genieten van een storingsvrije ontvangst. Trouwens… nog wat… wist je dat die zogenaamde spaarlampen volgedouwd zitten met kwik ? Vroeger, als je per ongeluk een gloeilamp liet vallen, veegde je dat aan de kant. Nu moet je er haast met een gasmasker bij, om het op te ruimen. Is onlangs ook nog op tv geweest trouwens.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Peter II”]

  Omdat er andere buurtbewoners zijn met dezelfde klachten, om maar een voorbeeld te noemen ? Beetje raar dan of niet ?[/quote]

  Hetzelfde principe als wanneer tien mensen zeggen dat God bestaat, dat het wel waar moet zijn.

  Nee, je moet voor jezelf de zaken afstrepen. En je neemt in je beschouwing hoogstwaarschijnlijk niet de overgrote meerderheid mee, die, ook in jouw buurt, nergens last van hebben.

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Stardancer”][quote name=”Peter II”]Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]

  Zoals ik dit les woonde je eerst ergens andrs en had je geen hoofdpijn en nu wel.
  Iedere dag hoofdpijn lijkt mij niet goed.
  Ga er eens mee naar de dokter. Het kan stress zijn maar ook fysiek.[/quote]

  Bedankt voor je opmerking @Stardancer. Goed dat je het zegt, maar ben inmiddels meerdere malen bij de dokter geweest en hij kan niet iets specifieks noemen, wat het kan zijn, na allerlei onderzoeken. Toen ik hem vroeg, zou het ook kunnen komen, door een zendmast dicht bij huis, lachte hij me vierkant uit. En ligt het ineens tussen je oren. Dat is het ’em juist. Maar ik weet wel beter. Het is een sluipmoordenaar, al die stralingen. Je ziet het namelijk niet en in het begin zijn het vage klachten. Mijn familieleden en andere buurtbewoners, hebben bijvoorbeeld weer heel andere klachten, die er eerst niet waren, volgens henzelf. Er zijn mensen die nergens last van hebben, maar ook heel veel, die dat wel hebben en op verschillende manieren. Trouwens… wat die masten betreft… ze kijken wel mooi uit, om zo’ n ding weg te halen. Omdat er heel andere belangen achter liggen. Geld en kapitaal. Gemeentes krijgen gigantische subsidies hiervoor, omdat die masten geplaatst mogen worden. Maar nietemin heel goed van je… je reactie thxs 🙂

  0 likes
 • Keesie schreef:

  Gewoon je mobieltje ontstoren met een speciaal ontstoringskaartje. Is getest en werkt echt! Er zijn vele soorten. Kijk naar een goedgekeurde versie. Liefst Duitse kwaliteit. Bijv. Memon.

  0 likes
 • Knn schreef:

  We kunnen ook met zn allen weer in grotten gaan wonen! -_-

  0 likes
 • ivo schreef:

  de vraag is;hoe ontladen we deze straling op een optimale manier…?

  0 likes
 • Nick schreef:

  Het antigif is ORGONITE !!!!!

  heb al een zooi masten een goede towerbuster geschonken in Rotjeknor!

  Love you all

  0 likes
 • dymph schreef:

  alles heeft een frequentie iedere monecule zelfs en alles heeft een andere freqentie.
  BV een plankhout heeft ene andere frequentie als plastiek en een lichaam weer andere als koper of als ,,,, men kan bv een radio op ene frequentie zetten die wel positief is voor ons alle en dat is bv MHZ 528 maar ook andere electr. Kan men op positieve freq. zetten, maar dat wil men niet en waarom mag je je dan gaan afvragen.
  Maar wij mopperen liever dan actie te ondernemen met zijn alle.
  Ja in je enetje akn je weinig dat weten wij maar waarom staan wij samen niet op ? Het word zomer en lekker weer en dan samen massaal naar den haag toe ? Brussel of ,,, zeg het maar !

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Peter II”][quote name=”Stardancer”][quote name=”Peter II”]Sinds ik in de buurt van zo’ n hele grote mast woon, heb ik alle dagen hoofdpijn. Daarvoor nooit geen last gehad.[/quote]

  Zoals ik dit les woonde je eerst ergens andrs en had je geen hoofdpijn en nu wel.
  Iedere dag hoofdpijn lijkt mij niet goed.
  Ga er eens mee naar de dokter. Het kan stress zijn maar ook fysiek.[/quote]

  Bedankt voor je opmerking @Stardancer. Goed dat je het zegt, maar ben inmiddels meerdere malen bij de dokter geweest en hij kan niet iets specifieks noemen, wat het kan zijn, na allerlei onderzoeken. Toen ik hem vroeg, zou het ook kunnen komen, door een zendmast dicht bij huis, lachte hij me vierkant uit. En ligt het ineens tussen je oren. Dat is het ’em juist. Maar ik weet wel beter. Het is een sluipmoordenaar, al die stralingen. Je ziet het namelijk niet en in het begin zijn het vage klachten. Mijn familieleden en andere buurtbewoners, hebben bijvoorbeeld weer heel andere klachten, die er eerst niet waren, volgens henzelf. Er zijn mensen die nergens last van hebben, maar ook heel veel, die dat wel hebben en op verschillende manieren. Trouwens… wat die masten betreft… ze kijken wel mooi uit, om zo’ n ding weg te halen. Omdat er heel andere belangen achter liggen. Geld en kapitaal. Gemeentes krijgen gigantische subsidies hiervoor, omdat die masten geplaatst mogen worden. Maar nietemin heel goed van je… je reactie thxs :-)[/quote]
  Is het niet ook gewoon een onderdeel van het leven: klachten krijgen die je eerder niet had?

  Ik draag nu een bril, vroeger niet. Komt dat door UMTS? Of ouderdom?

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Keesie”]Gewoon je mobieltje ontstoren met een speciaal ontstoringskaartje. Is getest en werkt echt! Er zijn vele soorten. Kijk naar een goedgekeurde versie. Liefst Duitse kwaliteit. Bijv. Memon.[/quote]
  We hebben het niet over ONTSTOREN.Hoe wil jij schadelijke straling ontstoren???En zeker als het over STRALING gaat???

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”ivo”]de vraag is;hoe ontladen we deze straling op een optimale manier…?[/quote]
  Straling en ontladen??Dit is het antwoord, maar of je het voor elkaar krijgt??Proberen maar!!!!Moeten we onze leefstijl radicaal veranderen? Moeten we minder mobiel gaan bellen? Moeten we van de Wi-Fi af? Tot er definitief uitsluitsel komt over de gevolgen van elektromagnetische straling hebben patiënten te maken met een machtige telecomindustrie en een nog machtigere overheid, twee partijen die niet gemakkelijk zullen wijken.

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  [quote name=”Keesie”]Gewoon je mobieltje ontstoren met een speciaal ontstoringskaartje. Is getest en werkt echt! Er zijn vele soorten. Kijk naar een goedgekeurde versie. Liefst Duitse kwaliteit. Bijv. Memon.[/quote]
  Een mooi iemand bent u.U geeft een mening, namelijk tegen storingen van je mobieltje,maar vergeet WI-FI netwerken,Je Router,Zelfs je tv geeft straling af!!Dat kaartje van jou gaat het echt niet maken, en werkt niet tegen STRALING.Een ik pomp lucht kaartje dus!!

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  De enige manier om zo weinig mogelijk STRALING op te lopen, is leven in de kooi van FARADAY. http://nl.wikipedia.org/wiki/Kooi_van_Faraday

  0 likes
 • Nick schreef:

  Mensen, verdiep je eens in het werk van Wilhelm Reich !

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Sja als jezelf je mobieltje vrijwel nooit gebruikt dan doet de rest van de wereld het wel. Op eenvandaag gezien dat er 1 miljoen mensen zijn die last hebben van hun spieren, gewrichten en dergelijke. Sommigen dagelijks. Ik heb er ook vaak last van maar niet dagelijks. Het is een enorm vermoeiende zware pijn alsof je zware griep hebt en dan over het hele lichaam. Naar de dokter ga ik niet want die geeft je toch alleen maar pillen en een “onderzoekstraject” in het ziekenhuis, nee dank u. De volgende dag is het vaak over. Wel wordt ik enorm sjagrijnig van dei vermoeiende pijn. Ik baal ervan dat er 20.000 keer meer straling is dan in de jaren 80. Ik zie ook werkelijk de waarheid dat men veel mensen gewoon kapot en ziek wil maken. Gruwelijk maar waar. Vroeger was ik gewoon altijd fit. Ik kan me voorstellen dat er mensen naar pijnstillers grijpen maar dat doe ik dus niet omdat het chemische troep is.

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  Wat mij ook opvalt is dat veel mensen “er niet bij zijn”. In het verkeer moet je goed opletten ook al wegens het feit dat een ander niet oplet. Bij het autoschadebedrijf is het heel druk. Hoe komt dat ? Er is veel straling en dan is de communicatie tussen de cellen verstoord. Bovendien wordt men door de chemtrails verder verzwakt en minder alert. Ook allerlei andere bewust verstorende dingen maken mensen minder alert en fit (E-nummers, murw slaan met negatief nieuws, meer stress op het werk en dergelijke). Ik vind het heel triest wat er gebeurt maar helaas is het de waarheid. Je ziet het gewoon gebeuren.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Ik hoor veel mensen met positieve verhalen over het gebruik van NoxStone. Het eerste middel dat écht iets tegen de elektromagnetische straling doet. De website http://www.noxstone.com ziet er betrouwbaar en vakkundig uit.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  coronatest

  ‘Coronatest geeft in 91 procent van de gevallen een fout-positieve uitslag’

  De regering van Groot-Brittannië sluit niet uit ...

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  >