UFO Database Archief

Emmen 27 juli – Rood/oranje verlichte ‘ballonnen’ maken duikvlucht

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: D.M.
Woonplaats: Emmen (wijk Zuidbarge)

Ik wil U het volgende melden. Zittend op het terras met 3 personen zagen we om 22.55 uur een UFO verschijnen in de richting ZZW bewegend naar zuid en zag eruit als felle rood oranje ballon, waarna ik mij verrekijker heb gepakt die 20 keer vergroot, waardoor ik het beeld beter kon bekijken.

De vorm veranderde in een halve cirkelvorm, donkere rand aan de buitenkant en binnenzijde 4 heldere verlichte plekken, die eerst horizontaal bewoog, waarna het object naar beneden dook en achter de tegenover ons liggende bomenrij verdween.

Dit zelfde beeld herhaalde zich na plusminus 6 minuten weer, dus om 23.00 uur. Wij hebben vanaf ons terras vanwege de bomen maar een beperkt uitzicht en ik had het gevoel dat het een soort van begroeting is die voor ons bestemd was.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x