UFO Database Archief

Enschede 27 januari – Vormloos zeepbel-achtig object

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: K.
Woonplaats: Enschede

Hallo, ik heb gisteravond (27-1-11, Enschede, +/- 22.00 uur) iets vreemds gezien.

We keken naar de sterren, het was heel helder. We kijken precies uit op Orion en omringende sterren. Ik keek even ergens anders en een paar seconden later weer richting Orion, toen zag ik ’toevallig’ op een perfect moment een ‘vlaag’ langs de hemel scheren. Het was duidelijk geen vliegtuig of iets machinaals. Het ging vele malen sneller dan een vliegtuig en was duidelijk hoog in de lucht.

Het leek een vogelvorm te hebben of een vorm als een Stealth vliegtuig, maar dan.. zonder vorm. Het klinkt raar, maar het leek alsof je door een zeepbel heenkeek of een vergrootglas, het effect van het ‘opblazen’ en vervormen van het achterliggende object, in dit geval de sterren. Het leek ook een beetje ‘rokerig’ van structuur te zijn. Het heeft me sindsdien bezig gehouden, ben benieuwd of meer mensen die gezien hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jordy91
jordy91
10 jaren geleden

Vormloos zeepbel-achtig object

Beste,

Ik heb gisterenavond ongeveer gezien wat je beschreef.
Ik heb ook een melding gemaakt bij niburu, en bij ufomeldpunt.nl. Hier kun je mijn melding lezen: http://ufomeldpunt.nl/melding/253-3-gekleurde-objecten-in-formatie-boven-noord-brabant-helmond/

Het had ook een vogelvormig/stealth achtige look, rood/oranje vurig gekleurd. Ik ben erg nieuwschierig of dit plaatje overeenkomt met wat jij hebt gezien: http://tinyurl.com/3wfzsgb

Ik ben sinds gister eens goed gaan zoeken en dit plaatje heb ik ergens online gevonden. Dit plaatje kwam zo goed als overeen met wat ik zag. Mijn objecten waren alleen iets smaller(niet zo breed) en het waren er 3.

Ik ben erg nieuwschierig of onze objecten overeen komen!

Mvg,
Jordy

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x