UFO Database Archief

Etten-Leur 16 april – Geluidloze V-formatie rode lichten

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: C.Z.
Woonplaats: Etten-Leur

Nog geen twee uur geleden (Ongeveer 22.18 – 22.19 uur, 16-04-2012) stapte ik in Etten-Leur naar buiten om een sigaret te gaan roken in de achtertuin, toen ik zag dat de sterrenhemel extreem helder was. Direct viel mij een zeer heldere ster op waardoor ik in die richting keek. Direct zag ik daar een V formatie van 5 á 6 rode lichten vliegen, op zeer hoge snelheid. Ik draaide mij gelijk om om mijn vriend, die net zijn schoenen aantrok om mij te vergezellen, te roepen om direct te kijken. Vervolgens zag ook hij de formatie vliegen die inmiddels stukken verder was, in slechts enkele seconden. Na enkele seconden was ‘het’ zo ver weg dat het ons aan het oog onttrok. De objecten maakten daarnaast ook geen geluid.

De objecten vlogen vanaf het zuidwesten richting het noordoosten, hierbij was de punt van de V formatie gericht in de richting waarin de objecten vlogen. Direct begonnen wij te speculeren over wat het kon zijn maar konden niks concreets bedenken. Aangezien het ook volledig geluidloos was en absoluut geen vliegtuig konden wij niet echt op een mogelijke verklaring komen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
econaft
econaft
10 jaren geleden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x