Financieel

EU-maffia drijft burgers steeds verder in verdrukking

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Steeds meer wordt zichtbaar hoe de EU-maffia zich als gigantische uitknijper ontwikkelt. Het ene roofvoorstel na het andere wordt door de EU bedacht, met als enige doel de EU-burger tot op het bot kaal te plukken. De machthebbers lijken te denken dat hoe krapper en moeilijker het volk het heeft, hoe sneller en gemakkelijker datzelfde volk straks zal instemmen met de ‘reddende’ (NWO) voorstellen.

Adolf Hitler’s plan

Totale overheersing binnen het EU-grondgebied is wat Adolf Hitler al in gedachten had en dit snode plan wordt uiteindelijk gerealiseerd door de huidige EU-maffia. Het is niet voor niets dat gezegd wordt dat de EU gebouwd is op de pijlers van Adolf Hitler’s Nazi-regime. Lees het boek ‘De Nazi roots of the Brussels EU’ maar, geschreven door Dr. Matthias Rath. Het is in het Nederlands vertaald en alle hoofdstukken zijn hier gratis te downloaden.

Iedereen merkt dat de financiële strop steeds strakker om de nek wordt gelegd. De EU-maffia beleidsbepalers weten maar al te goed dat een te snelle verandering tot een revolutie kan leiden. Daarom doen ze het langzamer. Elk jaar worden er nieuwe zieke regels bedacht om weer meer geld af te troggelen van de EU-inwoners.

Hoeveel belasting betaal jij in totaal?

Heel geleidelijk trekken ze de strop steeds strakker aan en de hoofden van de EU-burgers worden met de dag kouder en blauwer. Quest liet door het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting uitrekenen dat een gemiddeld modaal gezin in Nederland, dat bestaat uit twee werkende ouders met twee kinderen, met een gezamenlijk jaarinkomen van 65.000 euro, in een heel leven 1,1 miljoen euro aan belastingen betaalt!

Nepwaarheid

De armoede explodeert en de mainstream media, die als massa-hersenspoelingsmechanismen gebruikt worden door deze overheden, laten alleen de rooskleurige nepwaarheid zien. Hierdoor denkt de massa ten onrechte dat het wel meevalt en dat het elders erger is dan hier.

Het tegendeel is echter waar. Mensen belanden ook in Nederland op straat, raken alles kwijt en sterven, met dank aan het financiële opvreetbeleid van onze regeringen, die maar één ding willen: totalitaire macht over de massa.

Door EU-maffia gelegaliseerde roof

Logischerwijs gaan mensen op zoek naar manieren om bijvoorbeeld goedkoper aan bepaalde spullen te komen. Zo kopen steeds meer mensen via het Internet bij bedrijven als Amazon.com en AliExpres.com. Bedragen onder de 22 euro waren tot nu toe vrijgesteld van importheffingen en BTW, maar nu de graaigrage EU-maffia dit in de gaten heeft, zijn er alweer nieuwe voorstellen op tafel gelegd om ALLE import, dus ook die onder de 22 euro, te gaan belasten. En zo wordt de gelegaliseerde roof steeds verder uitgebreid.

Hoe te ontsnappen uit deze krankzinnige roof-fuik?

Er zijn twee oplossing om financieel te overleven in de EU:

  • Weggaan uit de EU en je elders vestigen. (Via de mainstream media wordt het beeld geschetst dat het overal ‘slechter’ is, maar dat is schijn. Weet dat de MSM een gereedschap is van dezelfde roofoverheden, die willen dat je blijft. Je levert immer veel geld op.)
  • Zorgen dat je totale bruto inkomsten snel stijgen, zodat je netto meer overhoudt.

Want heden ten dage betekent meer geld dat je meer vrijheid hebt. Vrijheid en gezondheid is te koop. Alleen is de prijs hoog. Reden temeer om te zorgen dat je extra inkomsten genereert.

Oplossing: zorg voor meer inkomen!

De overheden zetten de massa steeds meer financieel klem om ze in de tang te houden. De oplossing lijkt simpel, en dat is het ook: zorg ervoor dat je meer geld krijgt. Je kunt dit tegenwoordig redelijk eenvoudig realiseren, zonder dat je daarvoor je kostbare tijd inruilt, mits je over de juiste kennis beschikt. Eén of meerdere extra inkomstenbronnen is tegenwoordig geen kwestie van luxe meer, het is een kwestie van overleven.

Wil je financiëel het hoofd boven water houden, leer dan nu hoe je dat moet doen, zodat je nu en later voor jezelf en je naasten een vrijer en beter leven kunt hebben.

Jacko Meijaard

Een specialist op het gebied van meerdere inkomstenbronnen creëren is Jacko Meijaard. We schreven al eerder over hem en hij heeft een bewezen eenvoudige manier om extra inkomsten te genereren via het Internet. Met zijn methode verdient hij inmiddels consistent meer dan 10.000 euro per maand, waarvan hij een substantieel deel aan goede doelen schenkt. Ook heeft hij sinds kort personeel in dienst kunnen nemen. Zo profiteert iedereen van zijn succesformule en heeft hij extra tijd voor zichzelf gecreëerd om begin 2017 een lange rondreis te gaan maken door Amerika.

Lees hier op Meijaards forum enkele reacties van mensen die ook zijn systeem zijn gaan toepassen:

Zijn methode is simpel en eenvoudig na te doen. Iedereen kan het, want het is een kwestie van kijken en nadoen. En als je nadoet wat hij je laat zien, krijg je ook de bijbehorende financiële resultaten.

Webinar

Op 29 december 2016 geeft hij een speciaal Webinar, waarin hij uitlegt hoe het werkt en wat je moet doen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Je digitale stoel is gratis. Je zult er alleen wel snel bij moeten zijn, want het aantal digitale stoelen is uiterst beperkt.

Klik nu hier om je nu aan te melden voor zijn gratis webinar en zet het meteen in je agenda!

In het webinar leert hij je persoonlijk wat je moet doen om je inkomen te verveelvuldigen. Meijaard laat je gewoon in zijn keuken kijken en leert je precies te doen wat hij zelf ook doet. Omdat zijn tijd beperkt is, is er een strikte limiet op het aantal mensen dat hij kan helpen.

Wees er dus snel bij en meld je nu aan voor zijn webinar van 29 december 2016.

Leer je inkomsten te vermenigvuldigen

Mensen die eerder zijn webinar volgden hebben inmiddels hun inkomen weten te vergroten. Zij hebben het geleerde in praktijk gebracht en genieten nu van een grotere financiële vrijheid. En daarmee hebben zij zichzelf en hun naasten een enorme dienst bewezen.

Op het Webinar geeft Meijaard precies de informatie die je nodig hebt om ook extra inkomsten te genereren via het Internet. Iedereen kan het en het is super simpel om te doen.

Klik hier om je nu aan te melden voor het webinar.

[Yournewswire, Quest, Internetsuccesgids]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.